HomeMachinesPrimair verpakkenVH Vertical Packaging demonstreert IP-69K hygiënische machine

VH Vertical Packaging demonstreert IP-69K hygiënische machine

VH Vertical Packaging presenteert op 9, 10 en 11 april op Empack in Gorinchem het beursconcept ‘House of Vertical Packaging’. “We laten uiteraard onze verticale verpakkingsmachines zien, maar hebben ook aandacht voor applicaties en materialen van Breedewegh, Pi-Precision, Spimabo,  Messer en MMF Transparant.  Hiermee zoomen we respectievelijk in op premium formaatdelen, doseren met een vloeistofpomp en met een wormdosering, begassen op een unieke manier en folies voor verschillende zaktypes. Met het brede aanbod leveren we samen met onze partners complete verpakkingslijnen. House of Vertical Packaging ontzorgt u volledig op het gebied van verticaal verpakken”, vat Freek Jacobs van VH Vertical Packaging, initiatiefnemer van het ‘House of Vertical Packaging', samen.

In het ‘House of Vertical Packaging’ zijn live demonstraties met de verticale verpakkingsmachines van VH Vertical Packaging te aanschouwen. Freek Jacobs: “Op onze stand tonen we  de  Velteko HSV360 Washdown met het meest geavanceerde hygiënische ontwerp met IP69K-bescherming,  de continu-loper Centurion SC400 Liquid met vloeistofpomp en de Centurion Easy Doy voor eenvoudige, mooie doy-toepassingen met en zonder zip. Op de stand van MMF Transparant, partner van het ‘House of Vertical Packaging’, wordt ook nog een verticale verpakkingsmachine van het type Centurion SI400 Paper getoond.”

De volledig Washdown-versie van de Velteko 360-serie is volgens Freek Jacobs uniek in zijn soort. “De machine is volledig RVS304 met productgeleidende delen in RVS316. Geheel engineered volgens EHEDG standaard (Europa) en 3-A (Amerika). IP69K beschermingsgraad, bestand tegen reinigen met hoge druk heet water, 15l/min. bij 80°C. Alle Velteko machines kunnen voorzien worden van hulpvideo’s op de HMI ter instructie van de operator bij de verschillende handelingen”, somt hij op.

Bij VH Vertical Packaging gelooft men in de kracht van samenwerking en het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Freek Jacobs besluit: “Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product. Mis deze kans niet om uw kennis uit te breiden en uw verpakkingsproces te optimaliseren. Kom langs bij het ‘House of Vertical Packaging’ op stand G110 en ontdek hoe u uw producten kunt verpakken met de expertise van VH Vertical Packaging en onze gewaardeerde partners. House of Vertical Packaging gaat verder waar de rest stopt.”

www.vhnl.com