Home Machines Primair verpakken VH Vertical Packaging biedt passende machine voor food en non-food

VH Vertical Packaging biedt passende machine voor food en non-food

De Centurion verticale verpakkingsmachines van VH Vertical Packaging worden veel toegepast in de food industrie. Deze verpakkingsmachines zijn daarom standaard in RVS uitgevoerd. “Snelle en betrouwbare machines die naadloos aansluiten op uw productielijn en vanzelfsprekend voldoen aan de voorschriften met betrekking tot voedselveiligheid. Ook voor de farmaceutische en medische industrie is er altijd een passende verpakkingsmachine”, vertelt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging.

VH Vertical Packaging is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, installatie en onderhoud van duurzame verpakkingsmachines voor het verpakken van onder andere groente, fruit, vers- en diepgevroren vlees, snacks, snoep, koek, noten, chocolade, kaasblokjes, geraspte kaas en kaaspoeder, ontbijtgranen, sauzen, soepen, melen, oliën, chips, petfood, zeep, reinigingsmiddel, chemische producten, bloembollen, automotive onderdelen, speelgoed, plastic onderdelen. Freek Jacobs: “U kunt altijd rekenen op een deskundig advies en waar nodig kan op basis van uw wensen en specificaties maatwerk worden geleverd.”

Met de Centurion heeft VH Vertical Packaging altijd een geschikte verpakkingsmachine voor verschillende food en non-food toepassingen. “Het type product bepaalt voor een groot deel de eisen waaraan het verpakken van uw product moet voldoen. Zo kan een product extra bescherming nodig hebben of staat juist kostenbesparing centraal. Op basis van uw prioriteiten wordt de juiste oplossing voor uw project voorgesteld”, legt Freek Jacobs uit.

www.vhnl.com