HomeThema'sEmpack Utrecht 2016VH Verpakkingsmachines denkt 'out of the box' op Empack

VH Verpakkingsmachines denkt ‘out of the box’ op Empack

vh-marcel-joan

VH Verpakkingsmachines presenteert op de Empack in Utrecht naast de verticale verpakkingsmachine van het type Centurion 400 SI ook de opengewerkt versie van haar nieuwe SC 100. “Dit is onze ‘out of the box'-interpretatie van een ultra-compacte verticale verpakker voor kleine zakjes. Een andere kijk op verticaal verpakken”, licht directeur Marcel Wetemans van VH Verpakkingsmachines toe.

vh-logo-2014Later dit jaar introduceert VH Verpakkingsmachines een instapversie van de Centurion. “Deze verticale verpakkingsmachine zal zeer interessant zijn geprijsd, zodat een nog bredere groep klanten kan profiteren van de hoogte kwaliteit en de beste performance”, benadrukt Marcel Wetemans.

Op de Empack staat Velteko dit jaar in het teken van onder andere stand-up pouches, doy-verpakkingen, quattro-zakken en hersluitbare verpakkingen. Tevens licht VH Verpakkingsmachine een tipje van de spreekwoordelijke sluier op over de aanstaande naamwijziging en scheiding van activiteiten. Marcel Wetemans: “VH Verpakkingsmachines gaat vanaf 1 juni VH Vertical Packaging heten. VH Vertical Packaging, professionals with the vertical vibe.”

De focus van VH Verticale Packaging zal op nieuwe verticale oplossingen liggen, waarbij het bedrijf de Centurion en Velteko met alle applicaties er omheen nog duidelijker in de spotlight zal zetten. “In ons oude pand zullen wij de activiteiten met betrekking tot gebruikte machines voortzetten, aangevuld met vier veilingen per jaar en handel in machines voor food-processing. De naam van dit bedrijf maken wij later pas bekend. VH is volop in beweging, qua producten maar ook qua service en organisatie”, besluit Marcel Wetemans.

Empack Utrecht 2016 – Stand A121

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com.