HomeNieuwsBedrijven en personenVH Verpakkingsmachines bouwt volop aan de toekomst

VH Verpakkingsmachines bouwt volop aan de toekomst

vh-pand

VH Verpakkingsmachines, dat is gespecialiseerd in nieuwe machines, gebruikte machines, componenten en totaaloplossingen op het gebied van verpakken, bouwt volgens directeur Marcel Wetemans volop aan de toekomst. Zo komt er een volledige renovatie van de gevels van het pand aan de St. Luciastraat in Weert. “Het pand zal hierdoor een krachtige en moderne uitstraling krijgen”, zo kondigt Marcel Wetemans aan.

vh-logoDe renovatie betreft echter niet alleen het uiterlijk van het pand. In het pand komt namelijk ook een vernieuwde werkplaats met een aparte productieruimte voor de in eigen beheer ontwikkelde verticale verpakkingsmachine Centurion. Ook komt er een nieuwe proefruimte annex showroom met nieuwe en gebruikte machines.

In het voorjaar van 2012, zodra de werkzaamheden zijn voltooid, zal VH Verpakkingsmachines een open dag voor klanten en belangstellenden organiseren. “Samenwerking en zoeken naar synergie in de verpakkingswereld zal op den duur de boventoon gaan voeren. Wij zoeken niet naar extreme groei binnen ons huidige bedrijf, maar kijken vooral naar expansie in de vorm van koppeling tussen gespecialiseerde bedrijven. Hierbij zullen wij ook sterk letten op andere Europese markten. Een uitdaging”, zo blikt Marcel Wetemans vooruit. De open dag zal onder andere via PackOnline.nl worden aangekondigd.

Op machinegebied zal VH Verpakkingsmachines in 2012 eveneens met nieuws komen. “We zullen dan onder andere nieuwe types van onze succesvolle Centurion lijn en een  aantal nieuwe Velteko producten introduceren”, zo kondigt Marcel Wetemans aan. Begin 2012 zal ook de compleet nieuwe website van VH Verpakkingsmachines worden gelanceerd. Hierop zal het onder andere mogelijk zijn om online artikelen te bestellen.

Marcel Wetemans is overtuigd van twee belangrijke zaken voor de nabije toekomst. “Enerzijds het vergaand automatiseren van processen en anderzijds ouderwets persoonlijk contact  waarbij de klant altijd met de typisch Limburgse flair wordt onthaald”, zo benadrukt hij.

Kijk voor meer informatie op www.vhnl.com of stuur een e-mail naar info@vhnl.com.