HomeNieuwsMachinesVH, Velteko en Somic organiseren een geslaagd event bij Multipond

VH, Velteko en Somic organiseren een geslaagd event bij Multipond

Onlangs hebben VH Vertical Packaging, Velteko, Multipond en Somic een event georganiseerd voor genodigden. Het was het eerste event voor Zuid-Duitsland en we kijken hier met veel plezier op terug. Het was bedoeld als een pilotproject om het Nederlands/Belgische concept ook verder in Europa te introduceren.

Het gastbedrijf was het Multipond hoofdkantoor in het Beierse Waldkraiburg. Gastvrij in een gemoedelijke atmosfeer netwerken met collegae en klanten. Compleet met een Barista en heerlijke regionale hapjes. Helemaal geslaagd dus.

We gaan zeker verder met dit unieke concept waarbij VH Vertical Packaging en Multipond samen, met wisselend andere partners uit het netwerk, u als klant optimaal willen informeren. Soms branche-gericht, soms regio-gericht. Maar altijd met de bedoeling om elkaar te versterken waarbij de klant centraal staat.

Voor u een one-stop-shop met meerwaarde zonder extra kosten, voor ons de zekerheid van partners die elkaar begrijpen en versterken in (turnkey-)projecten. Interessant voor u? Wij geven u graag voorbeelden en referenties.

www.vhnl.com