Home Nieuws Machines VH gelooft in samenwerking die zelfs partnership te boven gaat

VH gelooft in samenwerking die zelfs partnership te boven gaat

VH Vertical Packaging is producent van RVS verticale verpakkers van hoge kwaliteit, geschikt voor 24/7 productie en ondersteund met de beste service en support. “Naast deze kernactiviteit leveren wij turn-keyprojecten waarbij we gezamenlijk met de klant de gewenste applicaties uitzoeken. Het doel is, leveren van de hoogste kwaliteit tegen een nette prijs en zorgen voor blije klanten. Laagdrempelig, vriendelijk, professioneel en goed geregeld”, aldus Freek Jacobs van VH Vertical Packaging.

Bij VH Vertical Packaging gelooft men in samenwerking die zelfs partnership te boven gaat. “Een samenwerking waarbij bedrijven elkaar niet alleen aanvullen maar ook van elkaar leren en zich daarbij kwetsbaar opstellen om zo tot een soort pseudo-integratie te komen. Als machinebouwer van hoogwaardige verticale verpakkers hebben wij een dergelijke samenwerking voor vrijwel al onze RVS machinedelen met Vermeulen Metaal. Kwaliteit en leverzekerheid staan voorop voor beide bedrijven.”

Dat gaat verder dan het samenwerken op managementniveau omdat de overige werknemers ook gezamenlijk bezig zijn om zowel de producten, verbeteringsprocessen, kostenreductie en logistieke trajecten te optimaliseren. “Hierdoor kan Vermeulen Metaal sneller en foutloos producten leveren voor een eerlijke prijs. VH Vertical Packaging kan rekenen op ‘just in time delivery’ en perfecte kwaliteit. De levertijden van onze machines zijn in deze drukke tijden zelfs significant korter geworden in tegenstelling tot wat in de markt momenteel gebruikelijk is.”

Ondanks dat VH Vertical Packaging een relatief klein bedrijf is, kan het series van één tot twintig machines tegelijk bouwen. “Hoe dat komt? Wij hebben onze productie dusdanig gestroomlijnd dat we het klantkoppelpunt, het moment dat de machine klant specifiek wordt, kunnen verleggen van 50% naar meer dan 80%. De basismachine bouwen we dan ook op voorraad waardoor we veel sneller een machine kunnen leveren.”

Vermeulen Metaal en VH Vertical Packaging zijn allebei groeibedrijven die vernieuwend naar de wereld kijken. In de afgelopen jaren heeft Vermeulen Metaal gigantisch geïnvesteerd in machines, VH Vertical Packaging investeerde vooral in engineering software en procesbeheersing. “Geen weg zonder hobbels en kuilen, wel de juiste weg richting toekomst. Leren van elkaar, samen brainstormen met als doel het geheel naar een steeds hoger niveau te tillen.”

De samenwerking is niet alleen economisch van aard maar vooral ook strategisch waarbij regelmatig stappen worden gezet die op het eerste gezicht niet bijdragen aan het directe resultaat. “Kijk je echter verder dan leidt deze manier van werken uiteindelijk tot betere processen die dan weer uitmonden in betere resultaten. Investeren in elkaar is de weg naar efficiency en dus economisch verantwoord. Result with a smile!”

www.vhnl.com