HomeNieuwsBedrijven en personenVervo specaliseert zich in vacuümverpakken

Vervo specaliseert zich in vacuümverpakken

vervo-1

Vervo uit Bodegraven is leverancier van vacuümzakken, vacuümkrimpzakken, vacuümfolie en vacuümmachines en het spreekt dan ook voor zich dat Vervo zich specialiseert in vacuümverpakken. Hoewel Vervo op zich een nog relatief  jonge onderneming is, hebben de mensen achter deze onderneming al vele jaren ervaring met vacuümverpakken. “In combinatie met onze kennis van verpakkingsmaterialen en producten kunnen we onze klanten hierdoor de juiste verpakkingsoplossing bieden”, zegt Rob Meijns van Vervo.

Vacuümzakken

De vacuümzakken van Vervo zijn gemaakt van polyethyleen (PE) en polyamide (PA) en zorgen er volgens Rob Meijns voor dat producten beschermd blijven tegen bederf en besmetting van buitenaf. “Het lijkt zo eenvoudig maar toch bepaalt de keuze voor een juiste kwaliteit de uiteindelijke houdbaarheid van een product. Wij hebben voor ieder product een vacuümzak die zorgt voor de beste conservering, zodat onze klanten zijn verzekerd van een optimale keuze”, zegt hij.

vervo-2

Vacuümkrimpzakken

De krimpzakken van Vervo zijn opgebouwd uit verschillende kunststoffen en zorgen volgens de leverancier voor een optimale presentatie en maximale bescherming tegen bederf en besmetting. “We hebben voor iedere toepassing een specifieke kwaliteit. Of het nu gaat om rijpingszakken voor kaas of zakken voor het verpakken van vlees, vleeswaren of vis, men krijgt altijd de juiste kleur of transparantie, barrières en de beste krimpeigenschappen”, aldus Rob Meijns.

vervo-3

Vacuümfolie

De vacuümfolie van Vervo, net als de vacuümkrimpzakken, wordt eveneens geproduceerd uit verschillende hoogwaardige kunststoffen. “Onze vacuümfolie zorgt voor een optimale bescherming tegen bederf en besmetting van buitenaf. Voor de verschillende verwerkingsmethodes zoals dieptrek, flowpack en topseal zijn aangepaste kwaliteiten verkrijgbaar, zodat verwerking en seal-eigenschappen optimaal gewaarborgd zijn”, benadrukt Rob Meijns.

vervo-4

Vacuümmachines

Vervo levert buitenom materialen voor vacuümverpakken ook de machines om deze op toe te passen. Rob Meijns: “Een vacuümmachine of traysealer is een investering waar men een lange tijd rendement en zonder omkijken vele jaren plezier van wilt hebben. Wij leveren vacuümmachines die zich op het gebied van onderdelen en uitvoering prima laten meten met de topmerken, maar dan wel tegen een heel aantrekkelijke prijs. Uiteraard zijn onze machines voorzien van garantie en bieden wij mogelijkheden voor goed onderhoud.”

vervo-5

vervo-logoVoor meer informatie:
Rob Meijns
Vervo B.V.
Beneluxweg 1
2411 NG Bodegraven
T (0172) 63 52 08
F (0172) 63 52 28
www.vervo-vac.com
info@vervo.nl