HomeNieuwsVerticale verpakkingsmachine Sorma Benelux voor moeilijk te verpakken producten

Verticale verpakkingsmachine Sorma Benelux voor moeilijk te verpakken producten

Freshpack Handling Systems uit (Sorma Benelux) biedt een verticale verpakkingsmachine, weger en Vertbag verpakkingen aan, speciaal ontwikkeld voor zoete aardappelen. De nieuwste verpakkingsmachine voor de Vertbag verpakking (Sorma BSS-134) is zo aangepast dat een moeilijk te verpakken product als een zoete aardappel verticaal verpakt kan worden.

De zoete aardappel mag niet teveel beschadigen en de scherpe punten mogen niet door de verpakking heen prikken. “Onze Vertbag verpakking is, naast het verpakken van zoete Aardappelen, goed geschikt om producten zoals aardappelen, uien, diverse soorten citrus, sperziebonen, bloembollen en noten mee te verpakken”, aldus Romke van Velden van Freshpack.

Eosta heeft nu een eigen Nature & More biologische Zoete Aardappelen Vertbag verpakking gepresenteerd. Paul Hendriks, verpakkingmanager van Eosta, is enthousiast: “Wij proberen met deze innovatieve 750 gram verpakking een meerwaarde te creëren voor onze biologische zoete aardappelen in het supermarktdisplay.”

Kijk voor meer informatie op www.sormabenelux.com.

Bron: AGF.nl