HomeNieuwsBeurzen en evenementenVerpakkingsspecialist Schut komende 25 jaar 'Koninklijk'

Verpakkingsspecialist Schut komende 25 jaar ‘Koninklijk’

Ook de komende 25 jaar mag het Eerbeekse bedrijf Schut het predicaat ‘Koninklijk' aan haar bedrijfsnaam verbinden. Dit heeft Hare Majesteit de Koningin besloten. Afgelopen maanden ondertekende Bert-Jan van Bolhuis, algemeen directeur van Koninklijke Schut, de bepalingen die het recht tot het voeren van het predicaat ‘Koninklijk' bevestigen.

Door de strenge voorwaarden die worden gesteld om in aanmerking te komen voor de toekenning van het predicaat, is het in deze tijden voor bedrijven steeds moeilijker om de naam ‘Koninklijk' te mogen voeren. Koninklijke Schut heeft laten zien dat zij, nog steeds, aan alle gestelde voorwaarden voldoet.

Bert-Jan van Bolhuis reageert verheugd op deze toekenning: “Wij zijn een 125-jarig Nederlands bedrijf, waar meer dan 120 medewerkers dagelijks werken aan innovatieve en creatieve verpakkingsoplossingen voor de gehele verpakkingsketen. In deze tijden van recessie en globalisering zijn zo’n leeftijd, ondernemingsgrootte, specialisme en Nederlandse identiteit steeds schaarsere eigenschappen. Het Koninklijke predicaat is daarom nu een mooie erkenning van betrouwbaarheid en stabiliteit.” Daarnaast ziet Bert-Jan van Bolhuis deze toekenning als bewijs dat Koninklijke Schut een goede reputatie verworven heeft. “Die reputatie hebben wij samen opgebouwd met alle medewerkers van Schut. Dat is iets om trots op te zijn.”

Koninklijke Schut is houdstermaatschappij van Schut Hoes Cartons (SHC) en Schut Systems. SHC is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige verpakkingen van vouwkarton, kunststof of een combinatie hiervan. Schut Systems heeft zich gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmachines voor de verwerking van (golf)kartonnen doosjes, trays en sleeves.

Kijk voor meer informatie op www.shc.nl, www.schutsystems.com of stuur een e-mail naar info@schutsystems.com.