HomeNieuwsBedrijven en personenVerpakkingsspecialist Morpak neemt branchegenoot Van Veghel over

Verpakkingsspecialist Morpak neemt branchegenoot Van Veghel over

De in Weert gevestigde verpakkingsspecialist Morpak heeft onlangs branchegenoot Van Veghel Industrial Packaging uit Eindhoven overgenomen. Beide familiebedrijven continueren hun activiteiten op hun huidige locatie.

Volgens Morpak-directeur Dimitri Romeijnders levert de krachtenbundeling van twee gerenommeerde bedrijven direct resultaat op voor hun beider klantenbestand. “Morpak en Van Veghel bieden samen maar liefst honderd jaar specifieke kennis en ervaring in de verpakkingsbranche.” Jan van Veghel voegt er aan toe: “Morpak Industrial Packaging Specialist en Van Veghel Industrial Packaging combineren vanaf nu de modernste ontwerp- en productietechnologieën met vakmanschap en, niet te vergeten: de traditionele waarden van twee familiebedrijven.”

Net als in vele andere bedrijfssectoren heeft ook de hightech verpakkingsindustrie te maken met verdergaande schaalvergroting in combinatie met forse investeringen ten behoeve van duurzame innovaties. Wat ligt er dan meer voor de hand dan gezamenlijk op te trekken in een concurrerende markt die steeds hogere eisen stelt en permanent in beweging is, benadrukt Dimitri Romeijnders. “Morpak en Van Veghel speelden tot op heden beide in de Europa League. Dankzij deze krachtenbundeling hebben we vanaf nu toegang tot de Champions League van de industriële en logistieke verpakkingen.”

Bij Morpak en Van Veghel werken in totaal 70 medewerkers. Algemeen directeur Dimitri Romeijnders is eindverantwoordelijk voor beide bedrijven.

www.morpak.nl