HomeNieuwsBedrijven en personenVerpakkingsproducent Acket investeert opnieuw miljoenen in uitbreiding

Verpakkingsproducent Acket investeert opnieuw miljoenen in uitbreiding

Vanwege de constante groei de afgelopen jaren steekt Acket Drukkerij en Kartonnage in Oss meerdere miljoenen in uitbreiding. De uitbreiding betreft onder andere de bouw van een extra hal van zo’n 1.000 m2 die ruimte biedt voor meerdere drukpersen. De drukpers is besteld en zal begin mei opgebouwd gaan worden. Daarnaast is er geïnvesteerd in een complete vouw/plaklijn voor de afdeling kartonnage. Naar verwachting zullen half juni de eerste verpakkingen van de band lopen.

“Met deze uitbreiding spelen we in op de groeiende vraag van onze klanten en voegen we tevens nieuwe features toe voor meer onderscheidende verpakkingen, zoals meerdere lakmogelijkheden en uitgebreidere mogelijkheden voor het verwerken van technisch complexere vormen”, aldus Tom Acket, de vijfde generatie van de familie die vanaf de oprichting aan het roer staat.

Acket is een Nederlandse producent van vouwkartonnen verpakkingen. Het familiebedrijf is opgericht in 1884 en werd in 2009 bij Koninklijke Beschikking benoemd tot Hofleverancier. Acket richt zich voornamelijk op de foodindustrie in de Benelux en omgeving. In het bijzonder bij retailbrands en private labels heeft Acket een zeer sterke positie opgebouwd. Per jaar worden er ruim 600 miljoen verpakkingen geproduceerd door zo’n 135 medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.acket.nl.

Foto: Gemeente Oss