HomeNieuwsVerpakkingsoplossing MWV geëerd bij Carton of the Year Awards

Verpakkingsoplossing MWV geëerd bij Carton of the Year Awards

mwv-goldkenn

MeadWestvaco Corporation (MWV) werd geëerd in de categorie ‘dozen' door Pro Carton/ECMA, de Europese associatie van kartonfabrikanten, op haar jaarlijkse awards-ceremonie gehouden in Düsseldorf op 26 november 2009. MWV’sCrescendo C1S was het materiaal dat gekozen werd voor gebruik in de beste doosverpakking van dit jaar voor Le Chef Chocolatier. Dit is Pro Carton’s dertiende jaar wat betreft het erkennen van primaire verpakkingen.

“We zijn verheugd dat we een belangrijke partner zijn geweest bij de ontwikkeling van een zeer geavanceerde, innovatieve en veeleisende verpakking”, verklaarde Virginia McLain, algemeen directeur van MWV GmbH. “Wij voorzien de Europese markt reeds meer dan 50 jaar van ons toonaangevende, zeer technisch afgewerkte verpakkingskarton en blijven onze positie als belangrijke leverancier voor de Europese markt versterken.”

Crescendo C1S beschikt over een unieke vezelmix die het een gevoel van kwaliteit en extra stijfheid geeft die tegemoet komen aan de verpakkingsbehoeften van vele sectoren, van persoonlijke verzorging tot de voedingsindustrie. Een dubbele coating op de voorzijde wordt aangevuld met een gladde, onbedekte en qua kleuren overeenkomende zijde voor een consistente visuele aantrekkelijkheid.

MWV

mwvMeadWestvaco Corporation voorziet in oplossingen voor de verpakking van veel van de meest gerenommeerde merken in de sectoren van gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en schoonheidsproducten, voeding, dranken, media en amusement, huis en tuin, tabak en commercieel printen. De business units van het bedrijf zijn Consumer & Office Products, Specialty Chemicals en Community Development & Land Management Group, die zorgt voor duurzaam beheer van de terreinen van het bedrijf ter ondersteuning van de activiteiten en voor mogelijkheden op het gebied van natuurbehoud, ontspanning en ontwikkeling. MWV is werkzaam in 30 landen en is klanten van dienst in meer dan 100 landen. MWV beheert al haar bosland conform de internationaal erkende normen voor certificering in het domein van bosgrond en is reeds zes jaar op rij benoemd voor de Dow Jones Sustainability World Index.

Kijk voor meer informatie op www.mwv.com.