HomeMachinesPrimair verpakkenTraysealers Sealpac zijn essentieel voor Koolen Champignons

Traysealers Sealpac zijn essentieel voor Koolen Champignons

Paddenstoelen en plantaardige producten zijn steeds populairder geworden, deels als gevolg van de recente pandemie. Koolen Champignons, een familiebedrijf in Noord-Holland, heeft hierop ingespeeld en is uitgebreid met een dochteronderneming genaamd Van Koolen, die plantaardige producten produceert. Ze hebben hun assortiment uitgebreid tot verschillende soorten paddenstoelen en leveren nu aan diverse klanten, waaronder supermarkten en groothandelaren.

Het groeiende bewustzijn van duurzaamheid heeft Koolen Champignons ook aangemoedigd om reststromen te benutten en plantaardige producten te ontwikkelen, wat heeft geleid tot de oprichting van Van Koolen. Dit sluit aan bij de toenemende vraag naar vleesvervangers en speciale paddenstoelen in de voedingsindustrie.

Een belangrijk aspect voor Koolen Champignons is de betrouwbaarheid van hun machines, en daarvoor vertrouwen ze op hun langdurige samenwerking met Ultrapak, een leverancier van verpakkingslijnen. De machines van Ultrapak, zoals de Sealpac Traysealers, zijn essentieel voor het verpakken van paddenstoelen en andere producten. “Inmiddels hebben we hebben we 2 Sealpacs A7 staan, 2 Sealpacs 800, een A4 en een A6, wat denk ik wel boekdelen spreekt over ons vertrouwen in de machines die worden geleverd door Ultrapak. De machines zijn robuust en betrouwbaar.”

De samenwerking tussen Koolen Champignons en Ultrapak bestaat al ruim 15 jaar! Dit partnerschap heeft ervoor gezorgd dat Koolen Champignons continuïteit en betrouwbaarheid kan bieden aan hun klanten, wat essentieel is in de huidige markt.

www.ultrapak.nl