HomeNieuwsBeurzen en evenementenVerpakkingskunde centraal in NVC opleidingsdag Macropak

Verpakkingskunde centraal in NVC opleidingsdag Macropak

nvc-logoDonderdag 7 oktober staat de verpakkingskunde centraal op de Macropak 2010. De gehele dag zijn professionals uit het veld van harte welkom op de stand van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum in Hal 8 (standnummer C040). ’s Middags om vier uur begint daar ook een gezellige get-together-drink voor diegenen die de afgelopen jaren het diploma NVC Verpakkingskundige hebben behaald of die daartoe op dit moment in opleiding zijn. Veel van deze mensen houden al ‘digitaal’ contact met elkaar via de speciale NVC LinkedIn Group NVC Verpakkingskundigen en kunnen deze contacten nu ook met een hapje en een drankje nog meer inhoud geven.

Afgestudeerden van de NVC Leerstoel Packaging Design and Management aan de Universiteit Twente worden eveneens verwacht, alsmede vertegenwoordigers van de beroepsvereniging Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV).

Ook de NVC Walk-in Seminars staan op 7 oktober in het teken van verpakken als vakdiscipline. Hoe staat het er met de arbeidsmarkt voor? Welke functies vervullen de NVC Verpakkingskundigen? Welke internationale ontwikkelingen zijn er op komst? Hoe belangrijk is het vak voor alle partijen in de supply chain van verpakte producten, van retailers en merkartikelfabrikanten tot grondstofleveranciers en van recyclingbedrijven tot designbureau’s?

De NVC Walk-in Seminars zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de beursorganisatie van de Macropak. Zij worden gehouden in een speciale seminar-ruimte in de onmiddellijke nabijheid van de NVC-stand. In combinatie met een uitstekend aanbod van de exposanten en een fors aantal bezoekers, is de NVC Opleidingsdag alle reden voor verpakkingsprofessionals om zich 7 oktober naar de Utrechtse Jaarbeurs te begeven!

Meer informatie over de NVC Opleidingsdag op de Macropak: Charissa Koolen, telefoon +31-182-512411, e-mail c.koolen@nvc.nl