HomeNieuwsBeurzen en evenementenVerpakkingsindustrie komt weer samen in Evenementenhal Gorinchem

Verpakkingsindustrie komt weer samen in Evenementenhal Gorinchem

Op 9, 10 en 11 april komt de verpakkingsindustrie weer samen in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar staat er weer breed aanbod aan exposanten klaar met oplossingen voor jouw verpakkingsuitdagingen binnen o.a. groothandels, logistieke bedrijven, de voedings- en drankensector en nog veel meer. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en in contact met de verpakkingsindustrie. Wil jij dit niet missen?

In het Kennistheater van Empack vind je onze kennispartners over actuele onderwerpen zoals o.a. nieuwste wet- en regelgeving (PPWR, SUP en tariefdifferentiatie), bio plastics & future proof plastics, brand cases en nog meer. De experts van KIDV, Green Serendipity, Brightlands, NRK Verpakkingen, HAS Green Academy en KU Leuven nemen jou mee, zodat jij toekomstbestendig in kan spelen op de hedendaagse en verwachte verpakkingsuitdagingen.

Op de beursvloer vind je dit jaar een extra theater: het Pitch-Pack-Plein waar verder ingehaakt wordt op verduurzaming door automatisering, circulariteit in producten, én consumentenverpakkingen. Op dinsdag 9 april staat het onderwerp Automation4Packaging centraal, op woensdag 10 april wordt de tweede editie van Pitch Your Circular Product gehouden en op donderdag 11 april vind je hier de innovators op het gebied van consumentenverpakkingen en design.

Waar circulariteit en duurzaamheid inmiddels een grote rol speelt in ons dagelijkse leven, zet Empack onder het motto Empack Going Green zelf ook de nodige stappen in het aanbod tijdens de beurs. Zo introduceert Empack een nieuwe area De Showroom waar de machines uit de verpakkingsindustrie een tweede kans krijgen. Misschien vind jij hier de tweedehands of refurbished machine die jij net nodig hebt voor je productielijn. Naast De Showroom richt Empack zich op de automatiseren en verduurzaming in het productieproces met Automation4Packaging. Deze deelnemers vind je terug op de beursvloer die jou meer kunnen vertellen over het optimaal automatiseren van jouw verpakkingslijn(en).

Na de succesvolle combinatie van Empack met Packaging Innovations tijdens de afgelopen editie in Den Bosch, zijn dit jaar weer aantal van de innovatieve verpakkingsontwikkelaars en designers aanwezig in de Consumentenverpakkingsstraat. Bij o.a. NowNewNext, Keizer International, DiDutch, L’atarimae, Vouwkarton Platform en Green Serendipity vind je de inspiratie in de verpakking van de toekomst en de mogelijkheden van nu.

www.empack.nl