HomeDossiersDuurzaamheidTata Steel Packaging helpt bij realiseren van circulaire en duurzame toekomst

Tata Steel Packaging helpt bij realiseren van circulaire en duurzame toekomst

Luc Brantjes is aangesteld als Sales Director voor Tata Steel Packaging, de verpakkingsdivisie van Tata Steel. Hij begon zijn loopbaan eind jaren negentig bij Hoogovens en ging door naar de verpakkingsdivisie van Tata Steel, waar hij zes jaar werkte als Account Manager en Commercial Manager.

Na verschillende managementfuncties binnen Tata Steel keerde Luc in 2008 terug naar de verpakkingsdivisie van het bedrijf als commercieel directeur en als onderdeel van het managementteam. Direct voorafgaand aan deze laatste aanstelling was Luc verantwoordelijk voor de verkoop in de technische sector van Tata Steel.

“Ik ben verheugd Luc weer te verwelkomen in de verpakkingsdivisie. Zijn jarenlange ervaring in het werken met onze klanten in het hele bedrijf en zijn begrip van de complexe verpakkingsmarkt, maken hem perfect geschikt voor deze rol. Vooral gezien de uitdagende omstandigheden door Covid-19, die nieuwe, flexibele en vindingrijke benaderingen vereisen”, aldus Karl Haider, CCO van Tata Steel Europe.

“Ik heb een lange en gelukkige band met de verpakkingsdivisie van het bedrijf. Door de jaren heen heeft Tata Steel een enorme bijdrage geleverd aan het verhogen van het recyclingpercentage van de staalindustrie en het creëren van haar recyclinginfrastructuur is een van de grootste prestaties van het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om samen met onze klanten voort te bouwen op dit succes, omdat ze naar ons kijken om te helpen bij het realiseren van een volledig circulaire en duurzame toekomst”, vult Luc Brantjes aan.

www.tatasteeleurope.com