HomeNieuwsVerpakkingenVerpakkingen spelen essentiële rol in levering van vitale goederen

Verpakkingen spelen essentiële rol in levering van vitale goederen

Als verpakkingsleverancier behoort Smart Packaging Solutions wij tot de vitale organisaties, die zorg dragen voor de voedselbeschikbaarheid in Europa. “Bij Smart Packaging Solutions zetten we alle zeilen bij om de markt te voorzien van voldoende voedselveilige en optimaal beschermende verpakkingen van massief karton. Uiteraard conform alle voorzorgsmaatregelen, die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.”

Verpakkingen spelen een cruciale rol in de bevoorrading van verse voeding en andere vitale producten. “Wij zien het als onze sociale taak ervoor te zorgen dat deze producten de meest optimale bescherming krijgen, als ze hun weg vinden naar de consument. Met onze massief kartonnen verpakkingen garanderen wij deze gewenste bescherming. Hiermee minimaliseren we verspilling en maximaliseren we de houdbaarheid van verse voeding. Vanzelfsprekend voldoen onze verpakkingen aan alle reglementen omtrent voedselveiligheid en hygiëne. Zo zijn al onze productielocaties BRC–IoP gecertificeerd.”

Net als de verpakkingen heeft Smart Packaging Solutions als organisatie een beschermende functie in de strijd tegen corona. “Vanzelfsprekend zijn in al onze productielocaties de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers en relaties te borgen en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Binnen onze organisatie is een COVID-19 coördinator aangesteld om deze maatregelen te monitoren en zo nodig aan te scherpen.”

www.smart-packaging-solutions.com