HomeNieuwsVernieuwde NVC Introductiecursus Verpakken

Vernieuwde NVC Introductiecursus Verpakken

nvc-logoSnel beschikken over de basiskennis van het verpakken en tegelijkertijd een goed inzicht verwerven in de hedendaagse praktijk, dat is de behoefte van veel ondernemingen waarin het Nederlands Verpakkingscentrum voorziet met de vernieuwde NVC Introductiecursus Verpakken. De cursus is een ideale keuze voor medewerkers die nieuw zijn in de onderneming, óf die een nieuwe functie krijgen waarin verpakken een rol speelt.

De cursus omvat vier intensieve en compacte lesdagen, samengesteld op basis van de jarenlange expertise van NVC Opleidingen op het gebied van zowel korte cursussen als de bekende NVC Opleiding Verpakkingskundige I en II.

Voor fabrikanten van verpakte producten en retailers gaat het dan om medewerkers in de inkoop, logistiek, productie en development. Verpakkingsleveranciers geven hun verkopers en productontwikkelaars met de nieuwe cursus een extra kennisimpuls. Voor leveranciers en bouwers van verpakkingsmachines, biedt de vernieuwde cursus vooral een goed uitzicht op de materialen die in hun machines toegepast worden.

De eerste groep van de vernieuwde NVC Introductiecursus Verpakken start op 2 maart 2010.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.