HomeMachinesRobotiserenVerduyn toont noviteiten van Mekitec en Smart Robotics op Empack

Verduyn toont noviteiten van Mekitec en Smart Robotics op Empack

Deze editie van Empack in Utrecht te zien op stand C131 van Verduyn. Mekitec is een wereldleider in betaalbare röntgensystemen voor voedingsmiddelen. Mekitec's ervaring in verschillende röntgentoepassingen heeft hen in staat gesteld om unieke oplossingen te ontwikkelen speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft een concept ontwikkeld voor de inspectie van verpakte voedingsmiddelen, de MEKI. Het is revolutionair omdat het de functionaliteit van traditionele röntgensystemen combineert met de kostprijs die vergelijkbaar is met high-end metaaldetectoren. De MEKI- productfamilie biedt uiterst nauwkeurige veiligheids- en kwaliteitscontrole. Bovendien past de MEKI, met zijn kleine en compacte formaat, gemakkelijk in elke productielijn. Wij tonen u graag het nieuwste model van Mekitec, de MEKITM ONE.

Smart Robotics heeft sinds de Empack van 2018 niet stilgezeten en de Smart Palletizer verder ontwikkeld. Met de robotonafhankelijke, intelligente software is de Smart Palletizer een end-of-line oplossing voor het flexibel palletiseren van producten. Met de 3D geprinte grippers kunnen vele verschillende soorten dozen, zowel open als gesloten, tot 8kg gepalletiseerd worden. De Smart Palletizer vraagt weinig ruimte, is snel inzetbaar, de cobot is van alle kanten toegankelijk en het systeem is makkelijk aan te passen aan veranderingen in de omgeving en het productieproces. Wij laten u graag zien hoe
eenvoudig de Smart Palletizer met vacuümgripper of vorkgripper en nieuwe Smart Formation Unit ingezet kan worden.

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen geen machines van Syntegon Processing & Packaging (voorheen Bosch Packaging Technology) op onze stand te laten zien. Wij tonen u graag alle noviteiten van Syntegon op de Interpack in Düsseldorf.

www.verduyn.nl