HomeMachinesAandrijven en besturenVerduyn presenteert innovaties op Macropak

Verduyn presenteert innovaties op Macropak

verduyn-logoVoor het eerst op een Nederlandse beurs brengt Verduyn een voorbeeld van de Bosch robot knowhow met de Paloma Deltarobot cel. Deze universele robotcel met 1 tot 4 robots kan ingezet worden voor het vullen van doosjes of bakjes maar ook om producten, bijvoorbeeld in een flowwrapper in te voeren. Robots zullen in Nederland de komende jaren versterkt ingezet worden om het verpakken verder te automatiseren. Bosch heeft als eerste de Delta robot 25 jaar geleden industrieel toegepast. Deze ervaring wordt nu met gestandaardiseerde producten aangeboden voor een interessante prijs.

verduyn-macropak-3

Bosch Pack 401

Inlijn toevoeren voor flowwrappers bestaan al jaren, deze intelligente bandsystemen bufferen, separeren en timen de producttoevoer in de ketting van een flowwrapper. Verduyn toont nu echter een geheel vernieuwde, economisch uiterst interessante Bosch toevoer in combinatie met de nieuwe Bosch flowwrapper Pack 401. De Bosch toevoer en de Pack 401 worden in Schiedam gebouwd en is een echt voorbeeld van een innovatief Nederlands product.

verduyn-macropak-1

Bosch SVI 4020

Last but not least laat Verduyn de nieuwste ontwikkeling in intermitterend werkende verticale zakjes machines zien. De Bosch SVI 4020 is een lage machine die desondanks een enorme variëteit aan zakbreedtes (tot 400 mm) aankan. Gecombineerd met een nieuw ontwikkelde schroefdoseur en controleweger kunnen bezoekers en klanten een kant en klare machinecombinatie voor het verpakken van poeders zien. Ook de Bosch SVI 4020 is een Nederlands product dat is gebouwd in Weert.

verduyn-macropak-2

Macropak 2010 – Stand C081

Kijk voor meer informatie op www.verduyn.nl.

Foto's: Bosch