HomeNieuwsMachinesVerduyn pakt uit op Empack en voorziet bezoekers van advies op maat

Verduyn pakt uit op Empack en voorziet bezoekers van advies op maat

Wie op 5, 6 of 7 april 2022 de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux bezoekt in de Evenementenhal in Gorinchem, moet zeker even een kijkje nemen bij stand A-111 van Verduyn. Verduyn is specialist in advies, verkoop en onderhoud van verpakkingsmachines, procesapparatuur, cobots, robotica, x-ray systemen en buffersystemen.

Verduyn is recentelijk Benelux-agent geworden voor het Italiaanse CT Pack. Dit bedrijf is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van geautomatiseerde en geïntegreerde verpakkingssystemen, met name voor de foodsector. “Met dit prachtige merk kunnen wij onze klanten een complete verpakkingslijn aanbieden, vanaf de koelbaan tot de palletiser”, aldus Jeroen Calis. “Alle machines van CT Pack komen uit hun Italiaanse vestiging nabij Bologna. Voor ons als agent is het een groot voordeel om te werken met een fabrikant die alles onder één dak ontwikkelt en produceert.”

Na jarenlang agent te zijn geweest voor Mekitec is Verduyn nu exclusief Benelux distributeur. Wereldwijd levert Mekitec innovatieve kwaliteitscontrolesystemen gebaseerd op x-ray technologie. Deze röntgen inspectiesystemen worden gebruikt om de veiligheid van het product te garanderen. Zij inspecteren, detecteren en filteren potentieel gevaarlijke objecten uit het productieproces maar ook controleren zij de kwaliteit en volledigheid van het product. Mekitec verstevigde in 2021 zijn toppositie door de overname van een Grupo Bimbo softwarebedrijf, gespecialiseerd in artificial intelligence (AI). Tijdens Empack demonstreert Verduyn de Meki ONE, het nieuwste all-in systeem van Mekitec, met alle voordelen van röntgeninspectie en AI binnen één compact pakket.

Ook producten van Verduyns zusterbedrijf SICA packaging & robotics zijn op Empack te zien. Naast een labeler wordt een cobot palletiser gedemonstreerd. De term cobot is een samenvoeging van colloborative robot: een met de mens, in een gemeenschappelijke werkomgeving, samenwerkende robot. Deze intelligente en veelzijdige palletiseeroplossing is compact, flexibel, makkelijk in gebruik en heeft een zeer aantrekkelijke terugverdientijd.

Jeroen Calis: “Wij informeren onze bezoekers graag over de vele uiteenlopende mogelijkheden die wij te bieden hebben: van standalone oplossingen tot volledig geïntegreerde verpakkingslijnen.” Verduyn heet bezoekers van harte welkom bij stand A-111 tijdens de Empack beurs op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

www.verduyn.nl