Home Nieuws Bedrijven en personen Vendrig Packaging, Hoogstraten Verpakkingsmanagement en Kortpack starten full service verpakkingsonderneming

Vendrig Packaging, Hoogstraten Verpakkingsmanagement en Kortpack starten full service verpakkingsonderneming

Vendrig Packaging, Hoogstraten Verpakkingsmanagement en Kortpack (VHK) starten gezamenlijk de eerste full service verpakkingsonderneming. VHK heeft de eerste gezamenlijke onderneming opgericht, genaamd Globus-Pack GmbH. Het gaat hierbij om de creatie van een compleet ‘one-stop-shopping' onderneming welke zich richt op eindgebruikers in Duitsland. Stefan van Haard, directeur en mede-aandeelhouder van Globus-Pack GmbH, zal zich in Duitsland gaan toeleggen op het aansturen en verder uitbouwen van het bedrijf. De heer Van Haard heeft ruime ervaring in de Duitse verpakkingsbranche, met name eindgebruikers. Zo was hij onder andere werkzaam bij Roland Industrieverpackung, Brüninghaus Verpackungssysteme en bij Flexipack International.

Globus-Pack

Om de Duitse markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zal VHK zich ook richten op partners in de verpakkingsbranche in Duitsland. Dit moet resulteren in samenvoeging van elkaars productportfolio en dit als toegevoegde waarde voor de klant aanbieden. Stefan van Haard: ‘’Ik ben enorm trots op de samenwerking met VHK. De bundeling van onze krachten biedt Globus-Pack GmbH de mogelijkheid om de Duitse verpakkingsmarkt succesvol te kunnen betreden. Dankzij de gecombineerde kennis, productportfolio’s en bedrijfsmodellen realiseren we hiermee een voorsprong op alle concurrenten’’. De oprichting van Globus-Pack GmbH is een belangrijke stap voor verdere uitbreiding in andere landen in Europa.

Vendrig Packaging

Vendrig Packaging is een internationale speler op het gebied van maatwerk verpakkingsmateriaal en heeft een groot assortiment verpakkingsmaterialen uit voorraad leverbaar. Vendrig onderscheidt zich als ontwikkelaar/importeur van verpakking gerelateerde hulpmiddelen zoals haspels en dispensers. Een groot netwerk aan leveranciers en fabrikanten uit de hele wereld staat terzijde om de juiste verpakkingsmaterialen tegen de beste prijzen bij de klanten op de werkvloer te krijgen. Door ervaring en de kennis van verpakkingsleveranciers is Vendrig Packaging altijd in staat om (maatwerk)oplossingen te vinden op het gebied van verpakkingsmaterialen. Een goede service, betrouwbaarheid en een goede prijs zijn voor Vendrig Packaging de basisingrediënten voor een langdurige samenwerking.

Kortpack

Kortpack heeft zich als een betrouwbare, flexibele en kundige leverancier in de markt gezet. Praktijkkennis en klantenwensen vormen de basis voor de productportfolio. Een gespecialiseerd en breed assortiment is hiervan het directe resultaat. Door middel van diverse webshops en persoonlijke verkoop worden o.a kabelbinders, afzetlinten en diverse foliesoorten, omsnoeringsmaterialen en tapes verkocht. Snelle levertijden en kwaliteitsproducten zijn zaken die door Kortpack als belangrijk worden ervaren, maar ook aan after-sales wordt veel aandacht besteed. Het doel is klantrelaties voor de lange termijn op te bouwen. Naast de Benelux worden de materialen geëxporteerd naar o.a. Duitsland en Scandinavië . Kortpack importeert haar materialen wereldwijd dankzij een uitgebreid netwerk.

Hoogstraten Verpakkingsmanagement

In 2013 bestaat Hoogstraten 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is gefocust op het totaal ontzorgen van haar klanten en haar autonome groei. Tevens richt zij zich op samenwerkingsverbanden, joint ventures en overnames vanuit een buy&build strategie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is dan ook in staat om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is actief in verkoop van rekwikkelfolie en machine- en handrollen uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden,voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat tevens uit: diverse soorten tape, omsnoeringband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen en verpakkingsmachines. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com, www.vendrigpackaging.com of www.kortpack.nl.