HomeMachinesAandrijven en besturenVemag haakt in op brachetrends en presenteert innovaties op IFFA 2010

Vemag haakt in op brachetrends en presenteert innovaties op IFFA 2010

vemag-logoVan 8 t/m 13 mei zal in Frankfurt de IFFA 2010 gehouden worden. Zoals u ongetwijfeld weet, is Robertpack al jaren agent voor VEMAG Maschinenbau en VEMAG Anlagenbau uit Verden (D). Ook dit jaar presenteren zij zich tijdens de IFFA wederom als één van de toonaangevende en meest innovatieve machinebouwers voor de vlees-, vleeswaren-, vis-, en snackverwerkende industrie.

Het leveringsprogramma van Vemag Anlagenbau omvat rook-, kook-, klima- en ontdooi-installaties. Deze apparatuur wordt ingezet voor het roken, koken, garen, rijpen en ontdooien van vleeswaren en vis.

VEMAG ANLAGENBAU  haakt in op de huidige branchetrends en presenteert op de IFFA 2010 een aantal innovaties op het gebied van drie belangrijke onderwerpen : “automatisering”,  “energie en milieu” en “veiligheid en hygiëne”.

Zo wordt met een bijzondere presentatie de CINEMAT als wereldprimeur voorgesteld, waarbij de bezoeker “live”aan den lijve alle mogelijkheden van vernieuwde automatisering zal ondervinden.

Niet alleen de presentatie van VEMAG ANLAGENBAU zal bijzonder zijn, maar  ook de vele nieuwe,  innovatieve producten.

In een tijd dat de bedrijfskosten steeds hoger worden, worden oplossingen m.b.t. automatisering, energiebesparing en veiligheid in de voedingsmiddelenindustrie, steeds belangrijker. En juist hiervoor biedt VEMAG ANLAGENBOUW   de juiste oplossingen.

Alle installaties werken door de specifieke constructie en gebruikte onderdelen, met een gering energieverbruik en is er een minaal gewichtsverlies  van het product.

Dankzij  de volledig geautomatiseerde processen en ingebouwde controle- en besturingsmogelijkheden,  wordt het verloop van het proces constant bewaakt en volledig geregistreerd. Op deze manier wordt niet alleen aan de strenge wettelijke milieu  en hygiëne eisen voldaan,  maar wordt ook een constante hoge kwaliteit van het product gewaarborgd.

Op ca. 900 m2 worden vele  innovaties getoond op het gebied van milieuvriendelijke en snelle rookgeneratoren. Ook  energie- en gewichtsbesparende behandeling van rauwe worstproducten en  gelijkmatige en hygiënische productiemethodes voor gekookte worst worden voorgesteld. Tot slot kan de bezoeker kennis maken met de betrouwbare en gebruikersvriendelijke besturingstechnieken die VEMAG ANLAGENBAU in haar installaties implementeert.

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl.