HomeNieuwsBedrijven en personenVeiling LWA en Industrial Auctions brengt 10.000 euro op voor Giro 555

Veiling LWA en Industrial Auctions brengt 10.000 euro op voor Giro 555

Tijdens Empack in Evenementenhal Gorinchem veilde Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit Dongenin samenwerking met Industrial Auctions een splinternieuwe weger veilen. Onder het motto ‘Samen in actie voor Oekraïne' zal de opbrengst van 10.000 euro van de veiling volledig ten goede komen aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties.

“Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn als degenen die achterblijven. Met deze veiling willen we de hulporganisaties achter Giro 555 en de lokale hulpverleners noodhulp kunnen laten verlenen, zowel in Oekraïne zelf als in de buurlanden”, lichtte John Laurijsen het initiatief voorafgaand aan Empack toe.

De te veilen weger was er een van het type Combimat TableTop, een uiterst compacte 1-kops weger. Deze weger is speciaal ontwikkeld als instapmodel voor de eerste stap in het automatiseren van het verpakkingsproces. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 20 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar.

Door de compactheid is hij gemakkelijk te plaatsen in iedere productieruimte en zeer snel te reinigen bij productwissels. De Combimat TableTop is met name geschikt voor droge en fijnkorrelige producten die zich gemakkelijk laten transporteren middels de trilgoot, zoals thee, koffie, maïs, rijst, zaden, granen, voeders, granulaten en korrels. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

www.lwa.nl