HomeNieuwsMarkem-Imaje breidt productengamma uit

Markem-Imaje breidt productengamma uit

Op Empack introduceert Markem-Imaje met trots de nieuwe 5800 printer : een hoge resolutie groot karakter-inkjet printer, dé ultieme keuze voor het coderen van dozen met Touch Dry® Hot Melt technologie. De 5800 inkjetprinter legt de lat voor de printers van de bestaande 5000-reeks een stuk hoger, zowel functioneel als technisch. Dit geldt voor de compactere afmetingen, de moderne gebruikersinterface, de gebruiksvriendelijkheid en het lagere energieverbruik, waardoor deze printer perfect aan de huidige marktvereisten voldoet.

Verder heeft Markem-Imaje ook een nieuwe aanwinst binnen het SmartDate gamma op de markt gebracht: de SmartDate 5/128 thermo-transfer printer, die een grote hoeveelheid complexe informatie op flexibele verpakkingsfilms kan printen. De voornaamste troef is het vergrote print oppervlak : tot 128mm breed en 75mm lang voor intermitterende lijnen en tot 150mm lang voor continue lijnen.

Markem-Imaje toont op de beurs haar volledig gamma codeerapparatuur : inkjetprinters, laser, doos- en palletlabelaars, thermo-transfer printer en bewijst hiermee dat de nieuwe organisatie stevig op poten staat. Markem-Imaje is ondertussen uitgegroeid tot een uniek, groot en stabiel bedrijf met een compleet leveringsprogramma voor primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen en de bijbehorende softwareoplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.markem-imaje.com