HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Veelzijdige productlift scoort met scherp tarief

Veelzijdige productlift scoort met scherp tarief

nedpack

De succesvolle Prorunner mk5 productlift is op 15 en 16 maart 2011 wederom ‘live' in werking te zien tijdens de Empack in ’s-Hertogenbosch op stand I-1027. Sinds de introductie van de jongste versie van de Prorunner mk5 wordt deze productlift van Nedpack veelvuldig gebruikt in verpakkingslijnen in heel Europa en zelfs daarbuiten. Reden daarvoor is de opvallende combinatie van veelzijdigheid, duurzaamheid en zeer scherpe tariefstelling.

nedpack-logoMet de Prorunner mk5 beschikt Nedpack over een sublieme oplossing voor een hiaat in het bestaande aanbod van verticaal transporteurs. Deze Prorunner mk5 biedt namelijk ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten.

Nog nooit was het flexibel af- en aanvoeren van producten in verpakkingslijnen zo eenvoudig en vooral ook betaalbaar. Voor de fixed price van slechts € 6.750,- voor een standaard uitvoering levert Nedpack deze onderhoudsvriendelijke en doordachte productlift, inclusief aan- en afvoerbaan en veilige afscherming. Nedpack productliften voldoen aan de strengste hygiëne-eisen en zijn ook verkrijgbaar in een food grade RVS-uitvoering.

Bedrijven uit verschillende branches in heel Europa – van Zweden tot Spanje en van Ierland tot Turkije – maken inmiddels met volle tevredenheid gebruik van de productlift in hun verpakkingslijnen. Op 15 en 16 maart kunnen de bezoekers aan de Empack op stand nr. I-1027 met eigen ogen zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van de Prorunner mk5 van Nedpack.

Compact en flexibel

De Prorunner mk5 biedt voor de prijs van een discontinu transporteur de snelheid en capaciteit van een continu productlift. De capaciteit van de Prorunner mk5 bedraagt 2.000 producten per uur. Daarbij is de Prorunner mk5 zeer compact en ongekend flexibel. In tegenstelling tot andere continu productliften kan de Prorunner mk5 zonder aanvullende voorzieningen producten in drie richtingen ontvangen en afvoeren.

De Prorunner mk5 is bovendien opvallend veelzijdig en veilig. Of het nu gaat om dozen, kratten, trays of zakgoed: deze slimme productlift brengt ze allemaal en zonder kritische productovergangen naar elk gewenst niveau. Het product wordt altijd horizontaal getransporteerd, waardoor productvervorming uitgesloten is. Daarbij is één liftsysteem zowel bruikbaar voor de opwaartse als de neergaande productstroom. De Prorunner mk5 is zelfs geschikt als verticaal sorteersysteem. 

Duurzaam

Dankzij een minimaal aantal bewegende delen en een gesloten aandrijving is de Prorunner mk5 erg duurzaam. Ook zorgt het gekozen aandrijfsysteem voor minder wrijving, waardoor het energieverbruik aanzienlijk is verlaagd. Doordat het systeem zichzelf in evenwicht houdt, hoeft de motor alleen de last en niet ook de lastdrager voort te stuwen. Daardoor kan met een laag motorvermogen worden gewerkt, wat resulteert in een forse besparing ten opzichte van andere liftsystemen.

Het transporteren van een slecht of beschadigd product heeft geen invloed op de kwaliteit van het liftsysteem. Verder worden de producten buiten de aandrijving gedragen waardoor productvervuiling is uitgesloten. De modulaire opbouw maakt hem tevens zeer flexibel en gemakkelijk integreerbaar. Mede om deze redenen worden de Prorunner-liften van Nedpack door veel OEM’s, systeemintegrators en fabrikanten van transportsystemen toegepast.

Empack Den Bosch 2011 – Stand I1027

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.com.