HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Veelzijdige MFP Trays van Bordex Packaging

Veelzijdige MFP Trays van Bordex Packaging

bordex-empack-den-bosch-2010-2

De optimale presentatie van uw –verse- producten in de winkelschappen is een belangrijke succesfactor. Bordex Packaging ondersteunt uw verkopen met een veelzijdig assortiment MFP trays voor bijvoorbeeld vlees, vis en gevogelte. De ijzersterke combinatie van logistieke gebruiksvriendelijkheid met een kwaliteitsuitstraling!

Uitgebreide keuze in Europese kwaliteit

bordex-logo-nieuwBordex levert u de belangrijkste series van onze Europese kwaliteitspartners. De schalen zijn leverbaar in transparante, witte, zwarte en gele uitvoering. Ze kunnen naar keuze worden uitgerust met een absorptiepad. Diverse series zijn uitgevoerd met een vlakke bodem. Dat levert niet alleen betere hechting van productlabels op de bodem op, maar zorgt ook voor optimale stabiliteit tijdens het productieproces.

Minder materiaal, meer besparing

Met de keuze voor PP, Apet of rPET heeft u altijd het optimale materiaal voor uw product. De minimale wanddikte combineert uitstekende beschermende eigenschappen met een aanzienlijk verminderde milieubelasting en een besparing op energie, grondstoffen en transportkosten. Met de standaardafmetingen zijn logistiek en verwerkbaarheid optimaal.

Beschermende sealing

Onze MFP trays zijn geschikt voor beschermende afsluiting met topseal. Ook daarin is Bordex Packaging marktleider. We kunnen u als topsealfilm voor deze schalen zowel de polyester film voor APET en rPET als de lamineerfilm voor PP leveren. In combinatie met de mogelijkheden om de topsealfilms  (fullcolour) te bedrukken levert dat een opvallende kwaliteitsverpakking op.

Meer weten? Bezoekt u onze stand tijdens de Empack in Den Bosch, stand L1084. De koffie staat klaar.

bordex-empack-den-bosch-2010-3

Voor meer informatie:
Bordex Packaging
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
T (055) 599 65 00
F (055) 599 65 18
www.bordex.nl
info@bordex.nl