HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Veel nieuwe ontwikkelingen bij TradePack

Veel nieuwe ontwikkelingen bij TradePack

tradepack-logoTradePack zal de komende editie van de Empack gebruiken voor de introductie van de graveersystemen van Pryor Marking Ltd. Pryor is een gekende leverancier voor zeer robuuste markeer machines, voor het graveren van metalen voorwerpen. Dit kan gaan van type plaatjes, hang en sluitwerk tot aan grote objecten voor de petrochemische industrie. Tijdens de Empack zal een mobiele opstelling worden getoond en kolom uitvoering waarmee drie dimensionale voorwerpen gegraveerd worden met o.a. een datamatrix code.

Daarnaast worden er meerdere mobiele oplossingen getoond voor het handmatig etiketteren en inkjet coderen. De draagbare (handmatige en elektrische) etiketten dispensers zijn ideaal voor kleine oplages van handmatig verpakkingswerk. De vraag naar handcoders is groot bij handmatige afvul of afzak installaties en bij bouwmaterialen.

Het rondom etiketteren en uitrichten van verfblikken en conische emmer etikettering wordt getoond met de Tehabo BRU installaties.

Met de nieuwe thermische inkjet printer van Foxjet, de Solo90, kunnen nu tot 10 tekstregels en een EAN 13 barcode op dozen of kartonnen trays worden geprint tot een hoogte van 25mm. Eenvoudig verende printkopgeleidingen zijn beschikbaar voor een juiste printafdruk bij doosformaat variaties.

En daarnaast zullen natuurlijk de vertrouwde Citronix klein karakter inkjet printers tijdens de beurs niet ontbreken.

tradepack-empack

Empack Den Bosch 2011 – Stand Q1016

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.