HomeNieuwsVanhemens presenteert diverse machines op Empack

Vanhemens presenteert diverse machines op Empack

vanhemens-2

Vanhemens heeft zich gespecialiseerd in verpakkingsmachines. Het bedrijf heeft een grote kennis en een jarenlange ervaring in deze sector. Het assortiment van Vanhemens bestaat uit meerkopswegers, verticale en horizontale vvs machines, clipmachines, etiketteermachines, metaaldetectoren, checkwegers, optische sorteermachines voor aardappelen en aanverwante machines. De sterkte van zijn leveranciers is ook voor een stuk de sterkte van Vanhemens.

Het bedrijf betrekt zijn machines bij verschillende Europese machinebouwers. Meerkopswegers zijn afkomstig van HD Wiegetechnik & Sondermaschinen GmbH en Newtec. De MULTIWEIGH® van het duitse bedrijf HD Wiegetechnik & Sondermaschinen GmbH is geheel uitgevoerd in RVS en als zodanig speciaal geschikt voor bewerkte producten in de voedingsmiddelen industrie. Met Multiweigh® meerkopsweger kunnen producten met een hoge capaciteit en nauw- keurigheid worden geproportioneerd.

Hiervoor beschikken we over een ruim gamma, gaande van 0,5 tot 8L weegkoppen in 10, 14, 16, 20, 24 en 32kops uitvoeringen. Gewichtrange van 1Gr tot 10Kg. Capaciteiten tot 500 wegingen per minuut behoren tot de mogelijkheden alsook meercomponenten wegingen tot 8 producten per machine. Telsoftware kan eveneens geïntegreerd worden.

Het Deense NEWTEC is fabrikant van een reeks bijzondere lineaire multihead wegers waarbij de weegkoppen horizontaal in lijn zijn opgesteld. Newtec levert deze wegers met 8, 9, 12 of 14 koppen voor een minimaal instelbaar gewicht van 300Gr tot maximaal 25 kilogram. Capaciteiten tot 100 wegingen per minuut zijn haalbaar. Lineaire wegers hebben een kortere valafstand dan de klassieke ronde toestellen.
JASA en MEPAC zijn Vanhemens’ leveranciers van verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

De machines van Jasa zijn relatief eenvoudige, klassieke vvs-machines van Nederlandse origine. MEPAC Packaging Technology levert een ruim gamma aan intermitterende en continu lopende verticale vorm, vul- en sluitmachines. De machines zijn zowel in pneumatische als in servo-gestuurde uitvoeringen beschikbaar en voor diverse foliesoorten voor vrijwel alle marktsegmenten en producten.

Door de jarenlange ervaring kan Vanhemens perfect de behoefte van de klant schatten en hem adviseren bij de keuze van de machines en deze te integreren tot volledige lijnen.

Bezoek Vanhemens op de Empack in Brussel op stand 1071.

vanhemens-1

Voor meer informatie:
Vanhemens
Bergstraat 12
B-9690 Kluisbergen  (België)
T +32 (0)55 38 86 52
www.vanhemensbvba.com
info@vanhemensbvba.com