Het nieuwe conveniencemerk van de VanDrie Group, JAN, is onlangs als primeur gelanceerd bij Hanos. JAN werd onlangs tijdens de internationale voedingsmiddelenbeurs SIAL in Parijs al geïntroduceerd. Het merk heeft een breed assortiment van gemaksproducten zoals de kalfsburger. Hanos en de VanDrie Group kennen al jarenlang een goede en intensieve samenwerking. De VanDrie Group is de exclusieve leverancier van kalfsvlees in alle Hanos-vestigingen. Hanos is daarmee de aangewezen partner om JAN voor het eerst aan de Nederlandse foodservice aan te bieden.
In de Hanos-vestigingen is veel aandacht voor de lancering van JAN. De vestigingen krijgen een breed assortiment JAN kalfsvleesproducten geleverd, waaronder de sous-vide bereide kalfsosso-buco, kalfssukade, kalfsstoofvlees, kalfsspareribs en de populaire kalfswang. De sous-vide bereiding is een techniek waarbij de kalfsvleesproducten worden gegaard en hierdoor heerlijk zacht en mals blijven. Over de gehele maand december zijn er in alle vestigingen proeverijen waar de gasten de nieuwe JAN producten kunnen proeven.
JAN biedt de Nederlandse foodservice veel gemak en kwaliteit. De producten van JAN zijn eenvoudig te bereiden, bestaan uit hoogkwalitatieve vleesdelen, bevatten minder zout, uitgebreide productverantwoording en via een Q&R-code kunnen gebruikers nadere informatie over de productiewijze inzien.
Jan is een oer-Hollandse naam met een rijke historie. Jan staat namelijk voor de familiegeschiedenis van de VanDrie Group. Het was Jan van Drie sr. die, met het eerste kalf dat hij kocht, heeft gezorgd voor de manier waarop de moderne Nederlandse kalverhouderij nu werkt en eenieder kan genieten van het meest smaakvolle en beste kalfsvlees. Het is Jan die de kalveren zorg selecteert. Jan laat zijn kalveren in alle rust opgroeien. En Jan geeft ze de best mogelijke voeding en zorg. Want goede voeding en zorg proef je terug in het vlees. Daarom produceert Jan zelf het voer voor de kalveren. Zo houdt Jan de smaak en kwaliteit van het vlees hoog. Jan zorgt ook voor een uiterst professionele verwerking van het kalf tot de fijnste kalfsvleesproducten, waarmee Jan de voedselveiligheid garandeert.
Kijk voor meer informatie op www.vandriegroup.nl.