HomeMachinesEtiketteren en printenVandenbogaerde Food Group kiest opnieuw voor Octopus Ace

Vandenbogaerde Food Group kiest opnieuw voor Octopus Ace

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft opdracht gekregen voor de levering van een achtste Octopus Ace weeg- en etiketteersysteem aan de firma Vandenbogaerde Food Group. Deze firma, gelegen in Menen nabij de grens van België en Frankrijk, heeft dankzij meer dan honderd jaar kennis, ervaring en kunde een benijdenswaardige plaats bereikt in de verwerking en de distributie van rundvlees.

Vandenbogaerde Food Group, dat inmiddels wordt geleid door de vierde generatie Vandenbogaerde, verwerkt wekelijks meer dan 250 runderen en realiseert hiermee een gemiddelde omzet van maar liefst ongeveer 52 miljoen euro. “Vorig jaar verving Vandenbogaerde Food Group de bestaande weeg- en etiketteersystemen in hun productielijnen al door systemen van VWS Nederland. Die opdracht omvatte zeven weeg- en etiketteersystemen van het type Octopus Ace, allen voorzien van zowel boven- als onderprinter, reclamedispenser met afblaassysteem, e-merkregistratie en koppeling aan Cortex software”, vertelt Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Vanuit een modern pand in Schaijk produceert en levert VWS Nederland roestvrijstalen weeg- en etiketteersystemen, die indien gewenst kunnen worden gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant en worden uitgebreid met diverse inspectiesystemen, voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Patrick van der Vegt: “Al onze systemen worden zowel hard- als softwarematig in eigen beheer ontwikkeld. Om de kwaliteit van de systemen te borgen, bouwen we deze allemaal in onze uitstekend geoutilleerde productieruimte in Schaijk. Zo weten we precies wat er de deur uitgaat en vinden klanten bij ons alles onder één dak.”

VWS Nederland heeft met zijn team samen meer dan 150 jaar ervaring in wegen en etiketteren. “We zijn met ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers daardoor een innovatieve en betrouwbare partner. Niet voor niets hebben bedrijven van klein tot groot ons hun vertrouwen reeds geschonken en behoren zij tot onze gestaag groeiende groep tevreden klanten. Er zijn al volop systemen van ons operationeel in onder andere Nederland, België, Engeland, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl