HomeMachinesPrimair verpakkenVan Uitert integreert producten van Paker in complete lijnoplossingen

Van Uitert integreert producten van Paker in complete lijnoplossingen

Van Uitert, leverancier van interne transportsystemen, machines en robotapplicaties, heeft recent haar innovatieve krachten gebundeld met Paker Group. Paker Group is een toonaangevende leverancier van flexibele multipackmachines, vulmachines en luchttransporteurs. Sinds januari 2021 werken Van Uitert en Paker Group als businesspartners samen en creeëren hierdoor meer toegevoegde waarde voor hun klanten.

Paul van Heezik, Sales Manager bij Van Uitert: “Door de samenwerking verkrijgen we de exclusieve vertegenwoordiging van alle Paker producten voor de Benelux die
we kunnen integreren in complete lijnoplossingen.”

Van Uitert produceert interne transportsystemen en levert als integrator bewezen maatwerkoplossingen voor productiebedrijven. Niet alleen binnen de food- en beverage- industrie maar ook in de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie.

“Voor elk product en iedere branche. Of het nu gaat om flessen, potten, conserven, dozen of pallets, het uitgebreide portfolio van Van Uitert bevat de juiste oplossing”, aldus Paul van Heezik.

Paker Group heeft zich gespecialiseerd op het gebied van multipack kartoneermachines, intelligente vullers en end-of-line systemen. Met ervaren ingenieurs en technici zorgt Paker Group dat alle aspecten worden meegenomen voor de beste oplossing; verpakkingsdesign, machinespecificaties, projectimplementatie, inbedrijfstelling, service en toekomstige ontwikkelingen.

www.uitert.nl