HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Van Uhm presenteert oplossingen voor verpakkend Nederland

Van Uhm presenteert oplossingen voor verpakkend Nederland

Van Uhm en haar zusteronderneming Habuba zijn op 5 en 6 april aanwezig op Empack in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Op de vakbeurs presenteren de bedrijven de oplossingen die zij kunnen bieden op verpakkingsgebied. Met merken zoals Variovac, ReTon, Boss Vakuum, Henkelman en TipperTie bieden zij een grote diversiteit aan oplossingen voor verpakkend Nederland.

Op Empack zal onder andere de vernieuwde Variovac Optimus dieptrekverpakkingsmachine tentoongesteld worden. Deze robuuste machine van Duitse makelij kenmerkt zich door het unieke ‘Rapid Air'-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de Variovac één van de snelste dieptrekverpakkingsmachines op de markt is.

Van Uhm is totaalleverancier van machines voor de productie van voedingsmiddelen. Samenwerken ziet Van Uhm vooral als een partnerschap, vaak gebaseerd op jarenlange relaties en wederzijds vertrouwen. Bij het zoeken naar oplossingen denken ze dan ook graag buiten de gebaande paden. Benieuwd geworden? U bent van harte welkom op de stand om u te laten informeren.

Empack Den Bosch 2017 – Stand F134

Kijk voor meer informatie op www.vanuhm.nl.