HomeMachinesEtiketteren en printenVan Oers kiest voor vertrouwde etiketteersystemen VWS Nederland

Van Oers kiest voor vertrouwde etiketteersystemen VWS Nederland

VWS Nederland heeft na een aantal eerdere leveringen onlangs wederom een etiketteersysteem voor het aan de onderzijde etiketteren van groenteproducten geleverd aan Van Oers, een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten. “Deze order geeft wederom aan dat er vanuit de markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

Het aan Van Oers geleverde systeem is voorzien van twee thermo-transfer printermodules en is via centrale aansturing gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant. “Het systeem is voorzien van twee printers voor het aanbrengen van meerdere etiketten aan de onderzijde van de verpakking of ‘ping-pong'-functie: high-speed etiketteren tot 140 verpakkingen per minuut. En dit alles natuurlijk met onze vertrouwde kwaliteit in opbouw, installatie en aftersales”, legt Patrick van der Vegt trots uit.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.