HomeNieuwsBedrijven en personenVan Lierop Packaging: allround verpakkingsbedrijf

Van Lierop Packaging: allround verpakkingsbedrijf

lierop-1

Toen ik gisteren een bezoek bracht aan Van Lierop Packaging was het daar een drukte van jewelste. “Hier is het geen komkommertijd, maar pepernotentijd”, lacht directeur Harrie van Lierop. “Dit is voor ons de drukte tijd van het jaar. Vanaf de zomer tot twee weken voor Sinterklaas verpakken we volop pepernoten.” Het bedrijf van de familie Van Lierop begon jaren geleden onder de naam Van Lierop Champ met de handel in champignons.

Hoewel deze activiteit nog altijd bestaat, is de core business sinds 2005 verschoven naar het verpakken van allerhande producten. In 2005 werd Van Lierop Packaging opgericht en werd huidige onderkomen aan De Noord in Weert betrokken. Van Lierop Packaging beschikt daar over drie volledige verpakkingslijnen en diverse op zich staande machines. Hiermee is Van Lierop Packaging in staat om vrijwel alle producten, van food tot non-food en van bulkgoederen tot poeder en vloeistoffen, voor haar klanten te verpakken.

Bekijk hier de bedrijfsreportage van Van Lierop Packaging…

Naast het machinaal verpakken biedt Van Lierop Packaging haar klanten ook handmatige verpakkingsactiviteiten aan. “Sommige werkzaamheden zullen altijd met de hand moeten blijven gebeuren, want dat levert in sommige gevallen het beste resultaat. Tegenwoordig bestaan er zoveel verschillende vormen verpakkingen en bij sommige daarvan is machinaal verpakken haast onmogelijk is. Deze werkzaamheden doen we dan met de hand”, legt Harrie van Lierop uit.

Van Lierop Packaging is niet alleen actief op het gebied van machinaal en handmatig verpakken, maar heeft zich in de loop der jaren ook ontpopt tot logistiek dienstverlener. “We kunnen het onverpakte of verpakte product van onze klanten eventueel opslaan en uitleveren wanneer de klant erom vraagt. Daarnaast kunnen we met onze eigen vrachtwagen ook het product ophalen en brengen naar de klant. Dit is een stukje extra service dat we bieden”, aldus Harrie van Lierop.

lierop-2

Van Lierop Packaging, waar tegenwoordig ruim tien mensen werkzaam zijn, is dus een professioneel, klantgericht verpakkingsbedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. “We streven constant naar vernieuwing, verbetering en flexibiliteit. Ons motto luidt niet voor niets: kwaliteit, kwantiteit en op tijd. Deze werkwijze wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld”, vertelt Harrie van Lierop.

Van Lierop Packaging is momenteel bezig met het behalen van de felbegeerde HACCP-, ISO- en BRC-certificaten. “We werken al lange tijd volgens de norm, maar het behalen van de certificaten is een lang en prijzig gebeuren”, legt Harrie van Lierop uit.

Bekijk hier de bedrijfsreportage van Van Lierop Packaging…

Het volledige machinepark heeft Van Lierop Packaging betrokken via VH Verpakkingsmachines uit Weert en dit is volgens Harrie van Lierop niet zonder reden. “VH Verpakkingsmachines is een bedrijf met veel ervaring en een goed gevoel voor service. Als er zich bijvoorbeeld een probleem voordoet met een van onze machines, dan wordt het meteen opgelost. Is het niet linksom dan is het rechtstom. Dat is erg belangrijk voor ons, want hoe korter een machine stilstaat hoe beter”, vertelt hij.

Indien Van Lierop Packaging in de toekomst een nieuwe verpakkingslijn of -machine nodig heeft, dan weet Harrie van Lierop de weg naar VH Verpakkingsmachines te vinden. “Natuurlijk willen we in de toekomst verder groeien, maar niet ten kosten van de service die we onze klanten bieden. Die staat bij ons voorop en dat zal ook altijd zo blijven”, besluit hij.

lierop-3

Bekijk hier de bedrijfsreportage van Van Lierop Packaging…

lierop-logoVoor meer informatie:
Harrie van Lierop
Van Lierop Packaging
De Noord 27
6001 DA Weert
T (0495) 45 16 37
F (0495) 45 17 92
www.vanlieroppackaging.nl
info@vanlieroppackaging.nl