HomeNieuwsBedrijven en personenVan der Windt Verpakking voorziet wagenpark van unieke bedrukkingen

Van der Windt Verpakking voorziet wagenpark van unieke bedrukkingen

vanderwindt-vrachtwagen

Van der Windt Verpakking in Honselersdijk is gestart met een opvallende metamorfose van het eigen wagenpark. De 22 vrachtwagens zullen elk worden voorzien van unieke foto's. Doel van de operatie is om het producten- en dienstenpakket van Van der Windt Verpakking beter onder de aandacht te brengen. De eerste vier DAF-vrachtwagens rijden al rond met de nieuwe uitstraling, met foto's van producten die worden geleverd in de vier hoofdmarkten Horti, AGF, Retail & Services en Industrie.

windt-logo-nieuwMet 22 vrachtwagens legt Van der Windt Verpakking op jaarbasis al gauw 2 miljoen kilometers af en bezorgt circa 140.000 pallets. De 5.000 afnemers voor de 15.000 producten zijn vooral te vinden in Nederland en België. “De doelstelling van de restyling is om onze eigen vrachtwagens meer te benutten als reclamedragers. Op de vorige vrachtwagens werd het veelzijdige gamma van onze producten en diensten te weinig naar voren gebracht”, zegt Marjon Duijvestijn, bij Van der Windt Verpakking verantwoordelijk voor de communicatie. Om die reden is ook de toevoeging ‘verpakkingen en disposables' op de vrachtwagens vervangen. Van der Windt Verpakking communiceert voortaan ‘Packaging Solutions en Services' op de vrachtwagens, om aan te geven dat er meer wordt geleverd dan producten en Van der Windt ook met probleem oplossende concepten en diensten een toegevoegde waarde biedt aan de afnemers.

Dit jaar zullen alle wagens van Van der Windt en van Olsthoorn Verpakkingen, het zusterbedrijf met vestigen in Maasdijk en Aalsmeer, worden gerestyled.

Duurzame transportoplossingen

Niet alleen in de productie van verpakkingen maar ook in het transport streeft Van der Windt naar meer duurzame oplossingen. De meest recente DAF-vrachtwagens zijn daarom uitgerust met EEV-motoren, die qua milieuprestaties nog hoger staan aangeschreven dan Euro 5-motoren. Bovendien zijn deze motoren stiller, met een grenswaarde voor geluid van 77 dB(A). Tevens is ons wagenpark uitgerust met een modern communicatiesysteem: boardcomputer, mobiele telefoon en navigatie (met behulp van GPS tracking and tracing). Op deze manier houden wij de lijnen tussen logistiek, verkoop en klant zo kort mogelijk. En kunnen wij onze afnemers meer inzicht geven in concrete levertijden van orders.

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.com.

Bron: AGF.nl