HomeNieuwsBedrijven en personenVan der Windt Verpakking verhuist en gaat verder onder de naam Paardekooper

Van der Windt Verpakking verhuist en gaat verder onder de naam Paardekooper

Per 1 mei 2020 gaan Van der Windt Verpakking en Pacombi Horti verder onder de naam Paardekooper. De naamswijziging is onderdeel van de nieuwe strategie van de Koninklijke Paardekooper Group, waarmee het familiebedrijf haar koppositie op het gebied van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen verder versterkt. Naast een nieuwe naam krijgt Van der Windt Verpakking ook een nieuw pand. Medio april verhuist het bedrijf naar een nieuw, duurzaam pand in Den Hoorn (Harnaschpolder).

Paardekooper staat garant voor meer dan honderd jaar kennis, ervaring en technologische innovaties op het gebied van verpakkingen. “Hier zijn we natuurlijk trots op en dat dragen we graag uit”, verklaart Lyanne Paardekooper, CMO Koninklijke Paardekooper Group. “Met de nieuwe bedrijfsstructuur en -strategie kunnen we sneller inspelen op de snel veranderende wereld van verpakkingen. De vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen neemt toe en het belang van brand packaging weegt steeds zwaarder. Door het bundelen van onze kennis en expertise hebben wij het juiste antwoord op elke verpakkingsvraag. Integratie resulteert bovendien in een breder productportfolio, voor een nog betere en completere dienstverlening. Nu en in de toekomst.”

Na ruim vijftig jaar verlaat Van der Windt Verpakking Honselersdijk. Medio april neemt het bedrijf intrek in het nieuwe pand in de Harnaschpolder (Meerkamp 5) in Den Hoorn. Het nieuwe pand is volledig duurzaam gebouwd en beschikt over een logistiek centrum van ruim 27.000 m2 en 24 docks. In combinatie met de strategische ligging langs de A4 betekent dit een aanzienlijke optimalisatie van de logistieke processen. Ook dit draagt uiteindelijk allemaal bij aan de verdere optimalisatie van de service- en dienstverlening.

Nieuw en toch heel vertrouwd: De naam ‘Windt’ blijft als productlabel bestaan voor innovatieve verpakkingsoplossingen voor de industriële en agrarische sector. WINDT garandeert de beste keuze in de keten, als het gaat om voedselveiligheid, houdbaarheid, logistiek en presentatie. Het WINDT-assortiment bestaat onder andere uit geavanceerde flexibele folies, kartonnen shakers en emmers en papieren zakken, gemaakt van Cartopaper.

Met de naamswijziging en de verhuizing gaan enkele administratieve wijzigingen gepaard.
Klanten en leveranciers zijn geïnformeerd over de wijzigingen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vrijdag 17 april verhuist Van der Windt vanuit Honselersdijk naar het nieuwe pand aan de Meerkamp 5 in Den Hoorn. Hierdoor zijn zij vrijdag vanaf 12.15 uur tot maximaal 13.00 uur telefonisch niet bereikbaar op de vaste nummers.

Voor urgente vragen zijn de volgende mobiele nummers bereikbaar:

 • Sales Industrie
  Sanne van Leeuwen
  06-42133561
 • Sales AGF
  Ronald Borst
  06-51092337
 • Sales Retail & Services
  Kevin Niekolaas
  06-12953157
 • Overige
  Marjon Duijvestijn
  06-51092367

Na 13.00 uur (en in de toekomst) zijn alle contactpersonen weer bereikbaar op de gebruikelijk nummers. De telefoonnummers veranderen niet.

www.paardekooper.com