HomeNieuwsBedrijven en personenVan der Windt Verpakking lanceert webshop

Van der Windt Verpakking lanceert webshop

windt-logo-nieuwMet ingang van 16 mei is het ook mogelijk bij Van der Windt Verpakking producten via internet te bestellen. Het bedrijf heeft een webshop geopend welke een compleet verpakkingsassortiment voor de foodindustrie bevat waaronder kratzakken en stretchfolie.  Met de introductie van het online verkoopkanaal wil de verpakkingsleverancier uit Honselersdijk zich nadrukkelijker gaan richten op klanten die kleinere orders willen plaatsen. Dat kan op de webshop al per doos of per colli.

Tot nu toe leverde Van der Windt Verpakking haar producten met een minimumafname van een pallet, gericht op een professionele doelgroep. Marnix van der Caaij, als webshop-coördinator nauw betrokken bij de introductie van de site, ziet echter veel perspectief in het uitbreiden van de verkoopmogelijkheden met online verkoop. “Er is voor Van der Windt Verpakking een groot aantal bedrijven in de foodbranche die gebruikmaken van onze producten. Nu we ook de mogelijkheid geven per doos te bestellen, is de drempel om te kunnen bestellen bij ons veel lager geworden.”

Met aantrekkelijke condities – vanaf een bedrag van 200 euro worden orders gratis bezorgd en levering op een door de klant gewenste dag  – én een volwaardig productassortiment wil Van der Windt Verpakking een nieuw potentieel aan klanten bereiken waar het tot op heden niet de mogelijkheid voor had. Het assortiment bestaat uit enkele honderden van de meest verkochte producten in de foodindustrie, zoals kratzakken, stretchfolie, afvalzakken, tape en HACCP disposables.  De webshop vanderwindtverpakking.nl. is gebouwd door Eleven te Maasdijk. Voor de fulfilment is een contract ondertekend met S&H in Moerdijk.

windt-webshop

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindtverpakking.nl.

Bron: AGF.nl