HomeNieuwsVan der Windt toont slimme en opvallende AGF-verpakkingen

Van der Windt toont slimme en opvallende AGF-verpakkingen

Van der Windt, leverancier van verpakkingen en disposables, is aanwezig op de aankomende editie van Fruit Logistica in Berlijn van 7 tot en met 9 februari. Hier toont het bedrijf hoe gebruikers kosten kunnen besparen en hun marktaandeel kunnen vergroten met de inzet van slimme en opvallende AGF-verpakkingen.

Bezoekers kunnen tijdens een bezoek aan de stand van Van der Windt het gemak van het ‘onestopshop’-concept ontdekken. Een goed product kan niet zonder een goed advies. De ervaren verpakkingsdeskundigen van Van der Windt adviseren dan ook graag bij het samenstellen van een (kosten)efficiënt verpakkingsassortiment.

Hierbij richt Van der Windt zich op het reduceren van kosten. Zo kan er met een slim verpakkingsdesign aanzienlijk bespaart worden op de verwerkingstijd. Een besparing is dan snel gemaakt. Verpakkingen spelen ook een belangrijke rol bij het reduceren van uitval in de keten, waarmee faalkosten worden beperkt. Met slimme AGF-verpakkingen kan de houdbaarheid en kwaliteit van groenten en fruit langer behouden worden.

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.nl.