HomeNieuwsVerpakkingenVan der Windt lanceert nieuw label voor producten van topkwaliteit

Van der Windt lanceert nieuw label voor producten van topkwaliteit

Onder de naam Windt vind je kwaliteitsproducten voor Agri en de Food Industry. Producten met het Windt label zijn stuk voor stuk koploper op het gebied van voedselveiligheid, houdbaarheid, productielogistiek en presentatie.

De naam Windt staat garant voor slimme, tijd- en geldbesparende oplossingen voor de bescherming en presentatie van groenten en fruit. Voor de vleesverwerkende industrie, bakkerijwereld en bedrijven in de diervoeding en gemaksindustrie maakt Windt het verschil met producten die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van onder andere voedselveiligheid en hygiëne.

Producten met het label Windt zijn verkrijgbaar in allerlei maten en bieden vele drukmogelijkheden. Windt producten onderscheiden zich door innovatief design en dragen bij aan het verminderen van verspilling en faalkosten. De producten zijn voedselveilig en kunnen hierdoor de houdbaarheid bevorderen en daarmee de efficiency. Wil je ook de garantie van continuïteit, veiligheid en houdbaarheid? Dan vind je deze voortaan onder de naam Windt.

www.vanderwindt.nl