HomeNieuwsVan der Windt introduceert nieuwe manier van topsealen

Van der Windt introduceert nieuwe manier van topsealen

windt-groot

Het topsealen van schaaltjes is al jaren oud, maar heeft nog altijd een industriële uitstraling. Met Skirt All kunt u hier verandering in brengen. De uitstraling van grootmoeders geheime recepten, kwaliteit waar we al jaren naar op zoek waren en de smaken uit vervlogen tijden laten wij herleven met Skirt All. Skirt All is een retro design van het al jaren bekende topseal, zoals men op dit moment terug vindt in de supermarkt. Skirt All is een nieuwe manier van verpakken en genereert extra aandacht op uw product en presentatie. Een uitstraling welke doet herinneren aan die goede oude tijd.

windt-ultrapakSealpac, de fabrikant van topsealmachines waarvan Ultrapak in de Benelux agent is, heeft ervoor gezorgd dat het technisch mogelijk is om de “rok” op deze verpakking te fabriceren.

Skirt All is een vol automatisch concept en kan volledig geïntegreerd worden in uw verpakkingslijn. Door de speciale tools die gebruikt worden, is de verpakking compleet afgesloten. Door gebruik te maken van verpakkingsmateriaal met de juiste barrière kan de door u gewenste houdbaarheid behaald worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden van de te verpakken artikelen oneindig. U kunt denken aan gesneden fruit, nootjes, kaasblokjes, worstjes, olijven, snoep, rauwkost salades, jam, appelmoes, enz.

Dit concept is ontwikkeld in samenwerking met Van der Windt Verpakking, Sealpack, Moens molding, Faerch en Abarka.

Deze unieke en moderne manier van verpakken geïnspireerd door originaliteit, doet waarvoor het bedoeld is: het sluiten van uw verpakking en het optimaal presenteren met nog betere verkoop resultaten.

Kijk voor meer informatie op www.skirtall.nl

Bron: AGF.nl