HomeNieuwsBedrijven en personenVan der Windt gaat producten ook online verkopen

Van der Windt gaat producten ook online verkopen

windt-logo-nieuwVan der Windt Verpakking gaat zijn producten ook online verkopen. Hiervoor gaan we een partnership aan met S&H, dat de fulfilment voor zijn rekening gaat nemen. De webshop moet in mei online zijn. Vooralsnog richten we ons op de artikelen voor de foodindustrie. Bij succes zullen ook de andere productcategorieën snel volgen.

Met de introductie van de webshop mikken we niet op de huidige doelgroep, maar op nieuwe gebruikers. Met de site richten we ons op de klanten die nu niet in staan zijn bij Van der Windt Verpakking te kopen, omdat het bij orders nu nog altijd om hele pallets gaat. Straks is het via de webshop ook mogelijk per doos of colli te bestellen. Dat is aantrekkelijk voor een grote groep potentiële klanten die we nu nog niet bereiken.

In eerste instantie wordt via de webshop een beperkt assortiment geleverd waaronder de eigen lijn HACCP-producten van het Comfort-merk. Het verwerken van de orders zal worden uitbesteed aan S&H Product fulfilment in Moerdijk aangezien wij zelf logistiek niet ingericht zijn op kleinere bestellingen. S&H is in staat het traject compleet te regelen, van de orderverwerking en de uitlevering tot en met het versturen van de factuur.

Van der Windt Verpakking verkoopt via de webshop vooralsnog enkele honderden standaard artikelen. Dat zal gebeuren vanaf mei. Zodra het concept aanslaat in de markt, verwacht het bedrijf ook de producten van andere segmenten kan gaan aanbieden. Op 21 maart jl. is de overeenkomst tot samenwerking getekend door commercieel Directeur Peter van Leeuwen van Van der Windt Verpakking en directeur Hans Elshout van S&H.

windt-online

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.com.