HomeNieuwsBedrijven en personenVan der Windt behaalt mijlpaal in verkoop schalen

Van der Windt behaalt mijlpaal in verkoop schalen

windt-logo-nieuwBij Van der Windt Verpakking is medio mei 2011 de grens van 1.000.000.000 verkochte schalen in dit millennium overschreden. “We hebben het dan alleen nog maar over de schalen en trays die in het AGF segment verkocht worden. De schalen die worden weggezet in het segment Industrie en in de Retail- en Services markten zijn in dit onvoorstelbare aantal niet eens meegenomen”, aldus Reinier Verhoef, AGF schalen specialist bij Van der Windt Verpakking.

Naast de zestig typen schalen die altijd uit voorraad leverbaar zijn, levert Van der Windt met snelle levertijden een ruim aanbod vanuit diverse productielocaties. Ook 'tailor made' modellen behoren tot de mogelijkheden.

De belangrijkste AGF producten die ingepakt worden in schalen of op trays zijn tomaten, paprika’s, pepers, radijzen, sla, witlof, kiemgroenten, appels, sinaasappels, aardbeien, frambozen, bramen, kersen en blauwbessen. Maar ook minder voorkomende exoten zoals mango’s, avocado’s, vijgen, sharonfruit, passievruchten of dragonfruit vinden bij Van der Windt hun ideale verpakking.

De koppeling met overige producten zoals omverpakkingen (de schalen moeten tenslotte wel in een doos passen), folies en zelfklevende etiketten maakt het mogelijk om vooraf volledige verpakkingsconcepten uit te denken waarbij alles onder één dak te vinden is.

Speciale (3-D) scans maken het bovendien mogelijk om modellen na te maken en vooral te verbeteren. Of de modellen nu gemaakt moeten worden van PP (polypropyleen), PET (Polyetheenteraftelaat), PS (polystyreen) of EPS (een geschuimde versie van polystyreen), of milieuvriendelijke materialen zoals PLA (Poly Lactic Acid), duplexkarton, suikerriet of pulp: niets staat er in de weg om de juiste schaal voor uw product aan te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.vanderwindt.com of stuur een e-mail naar reinier.verhoef@vanderwindt.com.