HomeNieuwsBedrijven en personenVan de Velde Packaging maakt overname De Dozenhal bekend

Van de Velde Packaging maakt overname De Dozenhal bekend

Van De Velde Packaging Group heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van het aandelenkapitaal van De Dozenhal, gevestigd in Ermelo (Nederland). Fortaleza Capital heeft het bedrijf tijdens de overname geholpen als exclusieve corporate finance adviseur.

Voor Van De Velde Packaging past de overname naadloos in haar ambitie om uit te groeien tot een belangrijke speler in golfkarton. Het samenbrengen van de bedrijven tot één sterke organisatie biedt de groep nieuwe kansen om nog beter in te spelen op de groeiende marktvraag naar golfkartonverpakkingen.

Pieter en Petra de With, voormalige eigenaren van De Dozenhal, over de overname: “We zijn trots dat De Dozenhal is toegetreden tot Van De Velde Packaging Group. De uitgebreide expertise en trackrecord van De Dozenhal zal bijdragen aan het gezamenlijk verder uitbouwen van een sterke marktpositie in golfkartonnen verpakkingen. De internationale klantenportefeuille, schaalgrootte en ambities van Van De Velde Packaging Group geven De Dozenhal continuïteit op de lange termijn, nieuwe groeimogelijkheden en toegang tot de brede ervaring en expertise van de groep.”

www.vandeveldepackaging.com