HomeNieuwsBeurzen en evenementenValverde en easyFairs zien samenwerking vol vertrouwen tegemoet

Valverde en easyFairs zien samenwerking vol vertrouwen tegemoet

easyfairs-valverde

Onlangs hebben Bas Wiendels en Marc Uitenbroek, directeuren van Valverde, en Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs Netherlands, het contract ondertekend waarbij Valverde de logistieke dienstverlener blijft voor de easyFairs beurzen in Nederland en België. In het afgelopen jaar hebben beide partijen al tot volle tevredenheid samengewerkt en zien dan ook de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

easyfairs-logoBas Wiendels en Marc Uitenbroek geven aan dat “de beurzen van easyFairs een logisitieke uitdaging zijn: korte opbouwtijden en vaak beurzen met veel machines, maar dat is juist één van de aspecten van onze dienstverlening waarvoor wij geen uitdaging uit de weg gaan”. Cornelien Baijens stelt verheugd dat “sinds onze samenwerking de opbouw van onze beurzen weinig tot geen problemen kent op het logistieke vlak”. Volgens Marc Uitenbroek is “easyFairs is één van de toonaangevende onafhankelijke beursorganisatoren in Nederland en wij zijn blij om bij te kunnen dragen aan de verdere groei van easyFairs en natuurlijk alle klanten van easyFairs van dienst te kunnen zijn”.

De keuze voor Valverde was volgens Cornelien Baijens een logische. “Valverde kent als geen ander de logistieke uitdagingen van een vakbeurs. Beide directeuren en hun medewerkers hebben een ruime ervaring in het internationale beurzen circuit. Daarnaast is het prettig samen te werken vanwege de korte communicatielijnen en zijn beide heren open gesprekspartners.” Valverde zal haar diensten aanbieden via de beurswebsite van easyFairs. Via my easyFairs wordt ook een aantrekkelijke haal- en brengservice voor de exposanten aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com en/of www.valverde.nl.