HomeMachinesAandrijven en besturenUVA Packaging presenteert UVA-Autosplicer

UVA Packaging presenteert UVA-Autosplicer

uva-autosplicer

UVA Packaging, leider op het gebied van verpakkingstechnologie, presenteert dit jaar de geïntegreerde volautomatische rollenwisselaar. De innovaties van UVA maken verpakkingsprocessen sneller, beter en goedkoper en leveren bovendien ongekende flexibiliteit. Vanaf heden kunnen de UVA machines worden voorzien van de gepatenteerde UVA-AUTOSPLICER waardoor geen stilstand meer kan ontstaan als gevolg van een folierol wisseling.

uva-logoDe verpakkingsmachine zal zonder te stoppen “on the fly” de rol verwisselen en de folie met elkaar verbinden zonder aanwezigheid van een operator. Doordat de wisselaar volledig kan worden geïntegreerd zijn de kosten laag en is er een zeer gunstige ROI. De rollenwisselaar heeft een zeer compacte “foot print” en kan worden ingezet op een groot deel van de installed base van UVA machines en is daarmee een unieke retro-fit innovatie.

UVA is marktleider op het gebied van verpakkingsmachines met grote flexibiliteit. Een UVA machine is universeel voor het produceren van een breed scala aan zakvormen en afmetingen met hoogste snelheid en kwaliteit. Al ruim 50 jaar speelt UVA een vooruitstrevende rol op het gebied van verpakkingstechnologie en automatisering. Constante innovaties op het gebied van kwaliteit, snelheid en kosten hebben UVA de leidende positie opgeleverd die het vandaag nog steeds inneemt met een installed base van duizenden machines in uiteenlopende markten.

Kijk voor meer informatie op www.uva-packaging.com.