HomeNieuwsUnox komt met soep in pak

Unox komt met soep in pak

Nu soep in zak is uitgegroeid tot een volwaardig segment, slaat Unox een nieuwe weg in op het gebied van soep. Unox Soep in Pak zal met name kopers van bliksoep aantrekken en dat betekent volgens Unox een verbetering van het rendement voor de retailer. Unox Soep in Pak bestaat uit zeven smaken in een handig 1-literpak. Daarmee speelt Unox in op de wens van veel consumenten naar een gezinsverpakking soep van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

“Mensen roemen onze Unox Soep in Zak vanwege de smaak, de versbeleving en het gemak, mMaar voor een gezin van vier personen is zo’n zak te klein. Dan heb je er al snel twee nodig en dat vindt men toch wel duur. Men kiest daarom vaak voor een paar blikken soep, dat is relatief voordelig. Soep in blik heeft echter een wat ouderwets imago en men ervaart de soep als minder kwalitatief. Voor deze groep consumenten is Soep in Pak echt een uitkomst”, zegt trade category manager Helger Reitsma in een artikel op de website van Levensmiddelenkrant.

De jongste Unox-innovatie is sinds kort bij verschillende supermarktformules verkrijgbaar en in week 10 kan het echt bij iedere supermarkt in het schap staan.

Kijk voor meer informatie op www.unilever.nl.

Bron: Levensmiddelenkrant