HomeNieuwsUltrapak trekt aandacht met duurzame skinverpakking van Sealpac

Ultrapak trekt aandacht met duurzame skinverpakking van Sealpac

Voor elk product of klant zijn er vele verschillende verpakkingen mogelijk. Bij het kiezen van de juiste verpakking voor een product spelen vele factoren een rol. Ultrapak is al jaren succesvol actief om samen met producenten, schalen- en folieleveranciers, leveranciers en ontwikkelaars van verpakkingsmachines en -systemen, marketingdeskundigen en dergelijke de juiste verpakking op de juiste manier in te zetten.

Ultrapak heeft voor veel markten machines en systemen geleverd en gebruikt haar ruime ervaring om klanten deskundig te adviseren. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën houdt men bij Ultrapak niet alleen in de gaten, maar ontwikkelt deze ook samen met haar partners. Nieuwe innovaties die direct op de machines en systemen van Ultrapak verwerkt kunnen worden.

Sealpac, dat in de Benelux exclusief wordt gedistribueerd door Ultrapak, heeft met haar partners diverse innovatieve verpakkingen ontwikkeld. Zo brengt Sealpac met TraySkin een attractieve verpakking voor uw product. Een barrière, transparante skinfolie wordt als een tweede huis om het product geseald. Hiermee wordt het eventuele verlies van kleur, geur of smaak voorkomen. Het product wordt perfect op zijn plaats gehouden, hetgeen zorgt voor een voortreffelijke presentatie. TraySkin, vaak aangeduid als vacuüm skinverpakking, kan worden toegepast op alle Sealpac schalensluitmachines en op de Sealpac RE dieptrekmachines.

Daarnaast trekt Sealpac de aandacht met een skinverpakking die uitstekende grafische mogelijkheden en duurzaamheid combineert: FlatSkin (foto). In plaats van een gebruikelijke, plastic tray wordt bij deze verpakkingsontwikkeling gebruik gemaakt van een kartonnen tray met een beschermende laag. Na gebruik kan deze laag eenvoudig worden verwijderd van de kartonnen drager om zo gescheiden te kunnen worden ingezameld.

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.