Op Empack in Den Bosch zal Ultrapak, exclusief distributeur van Sealpac, Supervac, Pulsotronic en Viewtech, nog meer technologisch hoogwaardige machines en systemen demonstreren dan voorheen. De Sealpac A7 met FlatSkin, de compacte Sealpac Pro dieptrekmachine en de hoogwaardige metaaldetectie van Pulsotronic met de nieuwe M-Pulse3 besturing. Nieuwe verpakkingsconcepten als de genomineerde FlatSkin, plastic besparende kartonverpakking MAP of de Hot and Cold verpakking. Alles kunt u ervaren op stand 3.E122.

FlatSkin: vacuüm-/skinverpakking op Sealpac A7 traysealer

Nauwkeurig, flexibel en efficiënt zijn kenmerken van de Sealpac A-serie. Op Empack wordt FlatSkin gedemonstreerd op de volledig automatische servo-aangedreven Sealpac A7. Deze vacuüm-/skinverpakking is geschikt voor vele producten en reduceert het materiaal gebruik tot wel 70%. Met het unieke snelwisselsysteem van Sealpac kunt u wisselen naar verschillende verpakkingen op dezelfde machine, zoals MAP, TraySkin, Flatskin of EasyLid.

ThermoSkin: skin-verpakking als een tweede huid om uw product

De compacte dieptrekmachine uit de Pro-serie kan verschillende verpakkingen zoals MAP, vacuüm en skin verwerken. In Den Bosch zal de zeer compacte Sealpac Pro-serie te zien zijn met een footprint van 3.500 mm. De unieke Rapid Air Forming zorg voor een perfecte vorm van uw verpakking met een dunnere folie tot een diepte van 140 mm.

Pulsotronic: metaaldetectie, controlewegen en end-of-line systemen

Pulsotronic is een Duitse producent van metaaldetectoren, controlewegers en end-of-line systemen. De meeste componenten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Zo is ook de metaaldetector te combineren met de controleweger waarbij een compact eenheid ontstaat. Nieuw is de M-Pulse3 besturing voor nog meer nauwkeurigheid en bediening gemak. Met een bandsnelheid tot 90 m/min is een hoge output mogelijk.

Wereld van verpakkingen: inspiratie en trends in verpakkingen

Als aanvulling op de hoogwaardige technologische verpakkingsmachines en systemen geeft Ultrapak een uniek overzicht van inspirerende en innovatieve verpakkingen welke in supermarkten liggen. Ultrapak heet u hartelijk welkom op stand 3.E122.

www.ultrapak.nl