HomeThema'sEmpack Brussel 2011Ultrapak toont innovaties op Empack Brussel

Ultrapak toont innovaties op Empack Brussel

ultrapak-logoOp Empack Brussel 2011 zal Ultrapak de Sealpac A6 schalensluitmachine met servo-ontnester in lijn tonen. Deze AS-RS servo-ontnester zorgt voor een efficiënte en accurate plaatsing van schalen op de invoerband en is slechts één van de vele mogelijkheden die Sealpac momenteel biedt op het gebied van ontnesten en dekselen.

Verder presenteert Ultrapak de Sealpac RE20 dieptrekmachine. Deze volautomatische thermoformer kan zowel flexibele-, hard- als krimpfolie probleemloos verwerken. Vele innovatieve verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie worden hiermee kwalitatief hoogwaardig geproduceerd, zoals bijvoorbeeld DaybyDay, ShrinkStyle en ThermoSkin plus (skinverpakkingen met productoverstand).

ultrapak-sealpac-a6

Daarnaast wordt het programma van Leonhardt getoond. Leonhardt heeft een breed aanbod doseer- en afvulsystemen voor homogene producten (sauzen, salades, etc.) en voor volumedoseringen (o.a. rijst, maaltijden en pasta’s). Onder het motto ‘precies afvullen' staat Leonhardt voor kwaliteit, precisie en eenvoudig afvullen.

Ultrapak is al sinds 1992 exclusief leverancier in België, Nederland en Luxemburg van de toonaangevende Sealpac schalensluit- en dieptrekmachines, ontnesters, dekselmachines en invoersystemen. Ultrapak nodigt u uit om een bezoek aan onze stand (B096) te brengen. Wij lichten u graag in over de innovaties en mogelijkheden voor uw bedrijf.

ultrapak-sealpac-ontnester

Empack Brussel 2011 – Stand B096

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl of stuur een e-mail naar info@ultrapak.nl.